Ilk dokunulmazlığı kaybettikletinde eleme olacak.atakan ve Tuğba isim verecek öyle anladım.Bir sonraki oylamada kullanilmiyormuydu öyle olunca geçen sene öyleydi tabu bu sene kesin değişmiştir bende yılmaz gidecek diye seviniyordum eleme olmayacaktı demi ya iki dk da unuttum iyi mi
bu haftaki oylarda sayılcak galiba, bence eda up yapar, edayı sevmemde ben bile bi koruma duygusu hissettim,
böyle bi kadın olabilir mi, kimse mi seni sevmedi pes valla, normal hayatta olsa bence edayı döverdi bile
acun iyi dedi burası spor yarışması değil öyle olsa çevrende sadece sporcular olurdu diye
serkay semihe küfür etti yaptırımı olmadı
nagihan edaya temas etti yakasına yapıştı yaptırımı olmadı, bence bu hareketlere ikaz 1, ikaz 2 tarzı bi yaptırım olmalı 3. de de diskalifiye olsun bi zahmet
evet kızların hep bir spor geçmişi var gibiiama onlar ilk adaya ayak bastıklarında da göbeksizdigerçi zayıfları seçmişler geçen sezondan özlem kiloluydu onun vardı biraz
Merve aydınla nagihan aynı tutulurmu hic merve butarz bi kız degildi evet oda sert güclü biz ama mahalle agzıyla konuştumu kavga ettimi hayır ben görmedim gecen sene favori mdi benim şirindide aynı zamanda acun taraf tutmasaydı finalde birinci ydi merve
Kiskanma kız güçlü diyeMerve ile nagihanın kıyaslanmasını gerçekten anlayamıyorum.Nagihan kendini çok beğenen ,egolu birisi.O kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.Bu kadar güçlü görünmesinin sebebi diğer kızların kötü olması .Damla da çok iyi değil.
Bu yılki kızlar geçen yılki kızlarla yarışsalar ölürler herhalde.
Merve sert,lafını esirgemeyen ,dedikodu yapmayan ,ikiyüzlü davranmayan bir kızdı.Başından beri turabiyi ,hakanı,serenayı sevmedi,öyle devam etti.
Nagihan veya eda gibi bir oraya bir buraya gitmedi.Çok da başarılıydı,bana göre gelmiş geçmiş en başarılı ve karakterli yarışmacıydı.Ben çok seviyorum Merve Aydını hala yaniii
Abooo çok mu belli olduuKiskanma kız güçlü diye
kerimoğlu semihi boynundan öptü yanlız, bi erkeği boynundan öpüyorsa bilemiyourum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?