• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ünlüler bir dahaki dokunulmazlığı kaybettiklerinde atakan ve tuğba isim söyleyecek .Yeniden sms atılmaz herhalde ya

Bir sonraki oylamada kullanilmiyormuydu öyle olunca geçen sene öyleydi tabu bu sene kesin değişmiştir bende yılmaz gidecek diye seviniyordum eleme olmayacaktı demi ya iki dk da unuttum iyi mi:-)
Ilk dokunulmazlığı kaybettikletinde eleme olacak.atakan ve Tuğba isim verecek öyle anladım.

bu haftaki oylarda sayılcak galiba, bence eda up yapar, edayı sevmemde ben bile bi koruma duygusu hissettim,
böyle bi kadın olabilir mi, kimse mi seni sevmedi pes valla, normal hayatta olsa bence edayı döverdi bile
acun iyi dedi burası spor yarışması değil öyle olsa çevrende sadece sporcular olurdu diye
serkay semihe küfür etti yaptırımı olmadı
nagihan edaya temas etti yakasına yapıştı yaptırımı olmadı, bence bu hareketlere ikaz 1, ikaz 2 tarzı bi yaptırım olmalı 3. de de diskalifiye olsun bi zahmet

yanlız onca olaya rağmen aklımda kalan tuğbanın nagihan için, sonuna kadar arkasındayım yanındayım demesi, övgüler dizmesi röportajda... bakalım öyle mi olacak merak içerisindeyim

bu haftaki oylarda sayılcak galiba, bence eda up yapar, edayı sevmemde ben bile bi koruma duygusu hissettim,
böyle bi kadın olabilir mi, kimse mi seni sevmedi pes valla, normal hayatta olsa bence edayı döverdi bile
acun iyi dedi burası spor yarışması değil öyle olsa çevrende sadece sporcular olurdu diye
serkay semihe küfür etti yaptırımı olmadı
nagihan edaya temas etti yakasına yapıştı yaptırımı olmadı, bence bu hareketlere ikaz 1, ikaz 2 tarzı bi yaptırım olmalı 3. de de diskalifiye olsun bi zahmet

Serkayı hiç sorma zaten sürekli küfür ediyor ama acun hiç oralı değil ne olucak böyle çok terbiyesiz bir çocuk ben onu zaten filmlerdeki kızları kötü yola düşüren yakışıklılara benzetiyorum :27: nagihandan hiç bahsetmicem bizim sporcularımız hep böylemi diye düşünmeye başladım geçen sene merve şimdi bu daha beter erkekmi kadın mı belli değil :110:

saclari-daginik-devekusu-2.jpg
yunus günce git gide ahanda bu kuşa benzemeye başladı :KK53:

Merve aydınla nagihan aynı tutulurmu hic merve butarz bi kız degildi evet oda sert güclü biz ama mahalle agzıyla konuştumu kavga ettimi hayır ben görmedim gecen sene favori mdi benim şirindide aynı zamanda acun taraf tutmasaydı finalde birinci ydi merve

Merve aydınla nagihan aynı tutulurmu hic merve butarz bi kız degildi evet oda sert güclü biz ama mahalle agzıyla konuştumu kavga ettimi hayır ben görmedim gecen sene favori mdi benim şirindide aynı zamanda acun taraf tutmasaydı finalde birinci ydi merve

aynen, eşkiya gibi yol kesip yakaya yapışmalar, kızım diye, ağzında açık kalır bi tarafında açık kalır gibi seviyesiz konuşmalar, sürekli beni kıskanıyosunuz gözleriyle yiyorlar demeler, say say bitmez
merve kendini düzgün ifade ediyordu

Gönüllüler takımındaki Damla en az Nagihan kadar iyi. Bir kere bile kendini övdüğünü görmedim. Kendini övmediği gibi yarışma sırasında Nihal'e taktikler verip motive etmeye çalışıyor. Ada yaşantısında gayet iyi. Bence gerçek Survivor Damla ama bu yarışmalarda kızların pek şansı olmuyor ne yazık ki.

Merve ile nagihanın kıyaslanmasını gerçekten anlayamıyorum.Nagihan kendini çok beğenen ,egolu birisi.O kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.Bu kadar güçlü görünmesinin sebebi diğer kızların kötü olması .Damla da çok iyi değil.
Bu yılki kızlar geçen yılki kızlarla yarışsalar ölürler herhalde.
Merve sert,lafını esirgemeyen ,dedikodu yapmayan ,ikiyüzlü davranmayan bir kızdı.Başından beri turabiyi ,hakanı,serenayı sevmedi,öyle devam etti.
Nagihan veya eda gibi bir oraya bir buraya gitmedi.Çok da başarılıydı,bana göre gelmiş geçmiş en başarılı ve karakterli yarışmacıydı.Ben çok seviyorum Merve Aydını hala yaniii :KK48:

Bir de bu kadınlara neden erkek gibi diyorsunuz onu da anlamıyorum.Kimse sevgi pıtırcığı veya lady gibi olmak zorunda değil .Bana göre erkek gibi olsun ama kendi olsun ,o insanla da ben çok iyi anlaşırım yeter ki numara yapmasın ,maskesi olmasın

Merve ile nagihanın kıyaslanmasını gerçekten anlayamıyorum.Nagihan kendini çok beğenen ,egolu birisi.O kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.Bu kadar güçlü görünmesinin sebebi diğer kızların kötü olması .Damla da çok iyi değil.
Bu yılki kızlar geçen yılki kızlarla yarışsalar ölürler herhalde.
Merve sert,lafını esirgemeyen ,dedikodu yapmayan ,ikiyüzlü davranmayan bir kızdı.Başından beri turabiyi ,hakanı,serenayı sevmedi,öyle devam etti.
Nagihan veya eda gibi bir oraya bir buraya gitmedi.Çok da başarılıydı,bana göre gelmiş geçmiş en başarılı ve karakterli yarışmacıydı.Ben çok seviyorum Merve Aydını hala yaniii :KK48:
Kiskanma kız güçlü diye :KK53::p:KK55:

Dün nagihanin elenmesini isterdim ben onun kadar egoist cirkef birini gormedim surekli kendini ovmesi beni kiskaniyorsunuz demesi cok itici neyini kiskanacaklarsa :)) merveyle kiyaslamak sacma merve hirsliydi ama asla surekli kendini ovmuyordu karekteri duzgundu benim favorimdi ayrica ;) o yuzden nagihanla kiyaslanamaz bile insallah ilk elemede gider o giderse unluler daha basarili olur bence zarar veriyor unlulere,
gonullulerde semihle gizem cok iyi ikili oldu cok tatlilar bence gizemde sanki semihe aşık gibi oyunu kazaninca surekli bir sarilmalar bir temas bilemiyorum artik :)

Mervenin hırsı konuşulurdu geçen sene evet , gözede batıyordu ama ... Merve sadece hırslıydı . Kompleks başka bir şey , hırstan gözü dönmek başka bir şey , sokak ağzı başka ... hepsi için bknz:Nagihan

Nagihanı her izlediğimde dövesim geliyor . Ki tanıyanlar bilir ne kadar naif bir kadınım:confused:

Mosmorgülün oynamalarını ; sevgi pıtırcığı hallerini ilk hafta yemiştim ne yalan diyeyim ama şimdi :KK62:

Gitmesi gerekenler; morgül , nagi , mehmet, eda .

Gönüllülerde Damla hariç hepsi gidebilir
:KK51:

Back