• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
yanlız serkaya bi yaptırım olmıcak mı merak ediyorum semihe bariz küfür etti, küfürün türkçesi, ingilizcesi, japoncası olmaz bence...

yanlız serkaya bi yaptırım olmıcak mı merak ediyorum semihe bariz küfür etti, küfürün türkçesi, ingilizcesi, japoncası olmaz bence...
Bu sezon gonulluler takiminda bu kacinci kufurr argo tartismasi..

Bence acun artik bi dur desin bu duruma..

benim çoook:KK48::KK48: iki takım karışık olarak hem de:KK48:
Gonullulerden tuttugum yok.
Semih bireysel yarisiyormuscasina kararlar aliyor.

Birde yarisma esnasinda ve sonrasinda semihin ay ben 3 te 2 3 te 3 yaptim falan doye muhabbetleri yok mu. Resmen insan kaybetmekten korkuyor o semihin konusmalarini cekeriz diye..

demin çok güldüm kazanınca o kadar garip bi tepki verdi ki, efecan bile eliyle ne ayaksın gibi bi hareket yaptı beaber yarıştıkları dokunulmazlık yarışmasında:KK70::KK70:
Acum da zaferle bazen esprilesiyor zaten :D cok saf ve temiz.

Ibonun sessizligim altinda ben bir sey sezinliyorum.

Ibo efecam ve serkay tarafinda bence memnun degil.

Bunu zaman gostericek bence. Semih tarafindaymis gibi bir his var icimde ama bilemedim

Gonullulerden tuttugum yok.
Semih bireysel yarisiyormuscasina kararlar aliyor.

Birde yarisma esnasinda ve sonrasinda semihin ay ben 3 te 2 3 te 3 yaptim falan doye muhabbetleri yok mu. Resmen insan kaybetmekten korkuyor o semihin konusmalarini cekeriz diye..

çok manipülatif bi insan ya, sürekli seyirciye oynıyor ama bu konuda çok başarılı, nihale diyorki demin şimdiye kadar sadece bir oyun kazandın defalarcada tekrarlıyor ki seyirci iyice bellesin inansın:KK53:

Acum da zaferle bazen esprilesiyor zaten :KK70: cok saf ve temiz.

Ibonun sessizligim altinda ben bir sey sezinliyorum.

Ibo efecam ve serkay tarafinda bence memnun degil.

Bunu zaman gostericek bence. Semih tarafindaymis gibi bir his var icimde ama bilemedim

ya ibo onun bunun yanında olsa ne yazar sonuncu adam, nedense sevmiyorum onu ben ya, ama sebebi yok:KK70:

çok manipülatif bi insan ya, sürekli seyirciye oynıyor ama bu konuda çok başarılı, nihale diyorki demin şimdiye kadar sadece bir oyun kazandın defalarcada tekrarlıyor ki seyirci iyice bellesin inansın:KK53:
Semihi ne kadar destekleyeni olursa olsun bu sezonun birincisi olamaz bence.

Ayni utopyada ki gibi..

Cok destekleyeni vardi ama hak eden kazanmisti ..

Bu sezon serkay ve atakan arasinda gidip geliyorum birimci kim olur

Semihi ne kadar destekleyeni olursa olsun bu sezonun birincisi olamaz bence.

Ayni utopyada ki gibi..

Cok destekleyeni vardi ama hak eden kazanmisti ..

Bu sezon serkay ve atakan arasinda gidip geliyorum birimci kim olur

valla ben serkayın birinci olabileceğini hiç düşünmüyorum alfa-man severiz biz milletçek:KK53:

Back