Aynen adalar birleşsin kanki olurlar kesin. Artık sabahlara kadar birbirlerini övüp tatmin olurlarbaksana hepsini tek tek sepete koyup fırlatıp atacakmış, semihin kadın versiyonu
bencede ağzı kokuyor kız sürekli ağzını kapatıyorAğzı kokuyodur belki açlıktan
Dışı kırık.bencede ağzı kokuyor kız sürekli ağzını kapatıyor
Adada mi kırıldı dışı ? Dün aksam konuşurken dikkati ki çekti , dışı kırık galiba dedim .Dışı kırık.
Evet orada kirilmis galiba orasini tam bilmiyorum ama daha önce kapatmiyordu agziniAdada mi kırıldı dışı ? Dün aksam konuşurken dikkati ki çekti , dışı kırık galiba dedim .
Merhaba canım ancak okudum mesajlari kimin dışı kırılmis şimdi özeti izliyorum o nihal ne cemkirmis öyle semihe itici seyyEvet orada kirilmis galiba orasini tam bilmiyorum ama daha önce kapatmiyordu agzini
edanin sanirim agzini kapatip duruyodu :) nihal iki sayi aldi dun cenesi iyice acildi sirf cene bu kiz bugunku oyunda gorecegiz bakalim napacak :))Merhaba canım ancak okudum mesajlari kimin dışı kırılmis şimdi özeti izliyorum o nihal ne cemkirmis öyle semihe itici seyy
Edanin kırılmış.Merhaba canım ancak okudum mesajlari kimin dışı kırılmis şimdi özeti izliyorum o nihal ne cemkirmis öyle semihe itici seyy
Önemli olan tek kazanmak :)edanin sanirim agzini kapatip duruyodu :) nihal iki sayi aldi dun cenesi iyice acildi sirf cene bu kiz bugunku oyunda gorecegiz bakalim napacak :))
Sagol canim Aynen cenebaz ses tonu zaten beni benden alıyoredanin sanirim agzini kapatip duruyodu :) nihal iki sayi aldi dun cenesi iyice acildi sirf cene bu kiz bugunku oyunda gorecegiz bakalim napacak :))
aynen canim nihalin tek kazandigini goremedik daha bugunde bekliyoruz dunku performansi.ondanÖnemli olan tek kazanmak :)
Yunusu hiç sevmiyorum sırf günce C ile dediği için kazanamamasıni istiyorum anlamıyorum kime ispatlamaya çalışıyor anladık işte ç ileyunus iyi niyetli fekat beceriksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?