- 4 Aralık 2014
- 724
- 1.067
- 113
Aynen adalar birleşsin kanki olurlar kesin. Artık sabahlara kadar birbirlerini övüp tatmin olurlarbaksana hepsini tek tek sepete koyup fırlatıp atacakmış, semihin kadın versiyonu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen adalar birleşsin kanki olurlar kesin. Artık sabahlara kadar birbirlerini övüp tatmin olurlarbaksana hepsini tek tek sepete koyup fırlatıp atacakmış, semihin kadın versiyonu![]()
bencede ağzı kokuyor kız sürekli ağzını kapatıyorAğzı kokuyodur belki açlıktan![]()
Dışı kırık.bencede ağzı kokuyor kız sürekli ağzını kapatıyor![]()
Adada mi kırıldı dışı ? Dün aksam konuşurken dikkati ki çekti , dışı kırık galiba dedim .Dışı kırık.
Evet orada kirilmis galiba orasini tam bilmiyorum ama daha önce kapatmiyordu agziniAdada mi kırıldı dışı ? Dün aksam konuşurken dikkati ki çekti , dışı kırık galiba dedim .
Merhaba canım ancak okudum mesajlari kimin dışı kırılmis şimdi özeti izliyorum o nihal ne cemkirmis öyle semihe itici seyyEvet orada kirilmis galiba orasini tam bilmiyorum ama daha önce kapatmiyordu agzini
edanin sanirim agzini kapatip duruyodu :) nihal iki sayi aldi dun cenesi iyice acildi sirf cene bu kiz bugunku oyunda gorecegiz bakalim napacak :))Merhaba canım ancak okudum mesajlari kimin dışı kırılmis şimdi özeti izliyorum o nihal ne cemkirmis öyle semihe itici seyy![]()
Edanin kırılmış.Merhaba canım ancak okudum mesajlari kimin dışı kırılmis şimdi özeti izliyorum o nihal ne cemkirmis öyle semihe itici seyy![]()
Önemli olan tek kazanmak :)edanin sanirim agzini kapatip duruyodu :) nihal iki sayi aldi dun cenesi iyice acildi sirf cene bu kiz bugunku oyunda gorecegiz bakalim napacak :))
Sagol canim Aynen cenebaz ses tonu zaten beni benden alıyoredanin sanirim agzini kapatip duruyodu :) nihal iki sayi aldi dun cenesi iyice acildi sirf cene bu kiz bugunku oyunda gorecegiz bakalim napacak :))
aynen canim nihalin tek kazandigini goremedik daha bugunde bekliyoruz dunku performansi.ondanÖnemli olan tek kazanmak :)
Yunusu hiç sevmiyorum sırf günce C ile dediği için kazanamamasıni istiyorum anlamıyorum kime ispatlamaya çalışıyor anladık işte ç ileyunus iyi niyetli fekat beceriksiz![]()