- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Her sene 1 kisiyi diger takima gonderiyolardi ya acaba yine olucak mi :)) semihi falan gondermeseler iyiiya kaslı kaslı adamları görünce tırstı sanırım plan yapıyordur o ilerde patlar
ayrıca selam dostum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her sene 1 kisiyi diger takima gonderiyolardi ya acaba yine olucak mi :)) semihi falan gondermeseler iyiiya kaslı kaslı adamları görünce tırstı sanırım plan yapıyordur o ilerde patlar
ayrıca selam dostum
bu sene güçlü bir kişiyi kazanan takımına alacakmışHer sene 1 kisiyi diger takima gonderiyolardi ya acaba yine olucak mi :)) semihi falan gondermeseler iyii
Ahaha :)))Simdi bu morgul hanimefendi grubuna mi giriyiiiii beyefendi grubuna mi
Heeeeehhhh guclu olsundaaa :)) semihi falan gondermesinlerde :))bu sene güçlü bir kişiyi kazanan takımına alacakmış
ya işi neyse onun orda bir hafta dayanamaz ağlıyordu az önce yaHeeeeehhhh guclu olsundaaa :)) semihi falan gondermesinlerde :))
Nihale bak diyoki yengec gelocek burdaaaaannn ! Ne bekliyodun hanim efendiiiii :))
Sormaaa heleki yengec falan yiyolar ya canim nasil cekiyoo bi keresinde gecenin bu vakti arbs e gitmistim hamburgeer yemeyeŞimdi yemek ödüllerinde yine vakitsiz
Acıkıcam ben
Onlar öyle iştahlı yiyince bende acıkıyorum
kim acıkmıyor kiŞimdi yemek ödüllerinde yine vakitsiz
Acıkıcam ben
Onlar öyle iştahlı yiyince bende acıkıyorum