- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
o son yarışmada oldu canımbence de boyu da uzun ya kafa ister istemez carpiyo bu arada turabinin kafasi da gitmiş o ne ara oldu görmedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o son yarışmada oldu canımbence de boyu da uzun ya kafa ister istemez carpiyo bu arada turabinin kafasi da gitmiş o ne ara oldu görmedim :)
hasanla hilmicemkızlar kım çıktı eleme adayı
Yarın konseyde oylama olmayacak. Gönüllüler kaybederse Begüm direk aday olacak. Ünlüler kaybederse de Merve ile Hakan aday olacak.ooo no, yarinda dokunulmazligi kaybetmis bizimkiler begümün yüzünden anliyorum artik
mecbur begüm cikacak ve begüm gidecek bence.
hasan abim begümümü yazicak simdi
Yarın konseyde oylama olmayacak. Gönüllüler kaybederse Begüm direk aday olacak. Ünlüler kaybederse de Merve ile Hakan aday olacak.
yakışıklım finale gidiyor inş. canım sonuna kadar izliycen malesefyani en mantiklisi. gerek yok zaten baska secenek olmadigi icin.
üzüldüm yaw hakani ve killarini bi hafta daha izlicez
kayıp mı etmişler tahmin mi?ooo no, yarinda dokunulmazligi kaybetmis bizimkiler begümün yüzünden anliyorum artik
mecbur begüm cikacak ve begüm gidecek bence.
hasan abim begümümü yazicak simdi
hilmiyi yazmasa hasana ihanet edicekti amabegüm hilmiye ihanet ettin
tahmin. Begümün ve Hilmicemin yüzünden anlasiliyor bencekayıp mı etmişler tahmin mi?
hilmiyle kankiler amahilmiyi yazmasa hasana ihanet edicekti ama
hımmmtahmin. Begümün ve Hilmicemin yüzünden anlasiliyor bence
hasanla bastan beri daha çok kankiler amaahilmiyle kankiler ama