Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bu oyunu Hakanin kaybettirecegini herkes biliyordu. Burdan da can dostu Serenayi ne kadar sevdiği ortada. Madem kafan buna basiyor Serenaya da citlataydin da azcik cok seviyorsun, adamsin ya:KK53: Kizi da harcadın kendi emellerin ugruna . O da ayri gicikti ya gittigi iyi oldu:KK53:

Kizlar dogkani haklimi buluyosunuz ben niye gicik oluyorum ona ya arkadasini satti resmen, tamam hakanda pek kisilik sahibi degil ama serenay icin soylediklerine katiliyorum. Dogukan serenay yerine merve yazabilirdi ne planladi kim bilir. Eminim elenecektir

Kizlar dogkani haklimi buluyosunuz ben niye gicik oluyorum ona ya arkadasini satti resmen, tamam hakanda pek kisilik sahibi degil ama serenay icin soylediklerine katiliyorum. Dogukan serenay yerine merve yazabilirdi ne planladi kim bilir. Eminim elenecektir
Doğukan Haklı çünkü hakan bilerek oynamayıp doğukanla Merve'yi potaya sokabilirdi. Doğukan a söylediler zaten yarın kaybedersek seni yazarız diye, o da madem öyle 4 lü çıkarız SMS e dedi. Merve serenay dan güçlü kız oyun kazanıyor serenay la devam etse ne ödül ne dokunulmazlık kazanamazdı.
1 kişi survivor olacak arkadaştan önce kendini düşünmek zorundaydı.

X