Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hakan laf kalabalığıyla ağlamayla doğukana biz arkadaşız seni satmıcam demesiyle halkın gözünü boyamaya devam ediyor

hakan"doğukan öyle korkakki her oyun öncesi tuvalete gidiyo"diyor işte savunduğunuz hakanı görün

Hakan enson lafı Dogu icin bu saatten sonra survivor all star senin icin bitmistir dedi. adamin yuzune dedi. Hakan tam bir şövenist.

Ya Doğukan i ne durumda birakiyolar.Adam olduğu icin herkesi oyle saniyor. Elenmesin Dogukan finale gitsin. Keske Hasan yerine Doguya oy atsaydim.

hakan doğuyla anlaşıp merveyi yazmaya çalışıyo ve başaramıyınca ağlıyo ayy kıyamam plancı hakanıma ben

hakan sinyali verip biz dostuzbenseni yazmam sende beni yazmazsan bizde merveyi yazarız diyo resmen çakal ama doğu yemez< bunu

doğuda suç adam olmayan hakanla muhattap oldu seviyesiz insanlara değer verilmemesi gerektiğini çözemedi

Dogukan Hakan icin ne kadar mütavazi konuşuyor. Hakan icin üstünzekalı, zeki bir arkadasim dedi. kòtü anlamda asla demiyorum dedi. aslinda dogu hakanin ne kadar kurnaz, sinsi oldugunu biliyor. adam bunu dile getirerken bile zeki bir arkadasim diyor. cok mutevazi bir cocuk.

hakan gibi serenayi satti, satti demiyor. hakandaki avamliga bakin Dogudaki mutevazilige...

Dogukan Hakan icin ne kadar mütavazi konuşuyor. Hakan icin üstünzekalı, zeki bir arkadasim dedi. kòtü anlamda asla demiyorum dedi. aslinda dogu hakanin ne kadar kurnaz, sinsi oldugunu biliyor. adam bunu dile getirerken bile zeki bir arkadasim diyor. cok mutevazi bir cocuk.

hakan gibi serenayi satti, satti demiyor. hakandaki avamliga bakin Dogudaki mutevazilige...
ya sorma bide demezmi doğu o kadar korkakki her oyun oncesi tuvalete gidiyo dedi resmen gülmekten bayılacaktım bide doğunu mutavaziliğine bakın

X