Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Dün ünlüler çok büyük farkla kazandı çok sevindim özellikle begümün merveden sayı alamamasına :))Birden şansları açıldı atışlarda iyi olmayan ünlüler tak tak atmaya başladı demekki serenay yüzünden kazanamıyorlarmış o gitti takım kendine geldi :) Ama bugünkü oyun gönüllülere daha yakın dokunulmazlığı gönüllüler alabilir bugün bence

ya dün gönüllüler hep kıl payı kaçırdılar
aşırı fark olmasına rağmen parkurda geç bitirme , yapamama gibi bi durumdan dolayı kaybetmediler bence
begüm her zaman aşağı çekerdi gönüllüleri ama bu sefer ondan kaynaklı durum olmadı
tabi ünlüler takımıda tehlikeli olmaya başladı artık. tam çekirdek kadro kaldı.begüm gitse denk olacaklar

ben önce gönüllüleri tutuyordum..kii hala hasan kazansın ödülü onu destekliyorum ama o turabininhareketlerini ve hilmininde ona uymasından acaip sinir oldum son 1 aydır ünlüleri tutuyorum orda olsaydım o turabiyi varyaaa...

Bugün ki oyunu da ünlüler kazanır diyorum ben ve artık Begüm'ün gitmesi gerektiğini düşünüyorum hatta fazla bile kaldı bence.

NewYork Ödülü'nü Gönüllüler kazanıyor ve sıradaki elenen isim "Doğukan" olabilir.

hep solda gönüllüler yarışıyo haksızlık resmen sağdayken insan daha iyi oynar otomotik olarak

Hasan çok kuvvetli ondan oyun almak baya bir zor vurdum mu yıkıyor

Hadi ünlüler ikinci oyunu da alın da dokunulmazlık sizin olsun gitsin artık şu Begüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…