Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallaaahhhhHilmicemse duyguya güle güleee :)
yüzde yüz hilmicem beni duygunun karşısına çıkar dedi turabiye.duygudan fazla oy alacağını düşündüğü için duygu gitsin diye düşük puanlı birini karşısına çıkarmak istememişlerdir.
e bizde sıralamaya baktık ne alaka şimdiHilmi hava alanında görülmüş diye bi yorum okudum
aynen en azından kazanamayan insanlar gitsin onlara şans ver kazananların bencede işi yoktu ordaaynen bende izlemem.zaten acun hata etti.hilmicem,turabi,tamermerve oflaz zaten birinci olmuşlar.alacaklarını almışlar daha ne işleri var orda.gözleri doymadımı.bıraksınlarda diğerleri kazansın.
Hilmicemin 2. olmadığını düşün bir de, ayyyyyy delirirdim resmen.. !bende sevindim hilmicemin daha vakti var hayır ben ünlüleri destekliyorum ama şimdi hilmicemde gitmesin daha erken
Bana da öyle geliyor seda da olabilir. Gıcık gidiyorlar ya birbirine,sms te görüşelim hesabı..
Sallamış yorumu yazan. Benim de yüreğime inmiştie bizde sıralamaya baktık ne alaka şimdi
yok yok
Iyi olur seda giderse hem performans 0 hem cenede duygudan aşağı kalir yani yok sedayi cikarirsa karsisina kim giderse gitsin uzulmem
Ama acun sok oldum falan dedigine gore hilmiyi soyledi duygu gidiyo sanki
Cok karisik işler ne dusunsem bilemedim :)
bende hilmicemi seviyorum gönüllülerde erkeklerde br tek dursun adam yaHilmicemin 2. olmadığını düşün bir de, ayyyyyy delirirdim resmen.. !
evet bende farkettimTurabi konuşursan , hilmicemin oturuşunda bir dik duruş vardı .. Bana da öyle geliyor