Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
aynen bende izlemem.zaten acun hata etti.hilmicem,turabi,tamermerve oflaz zaten birinci olmuşlar.alacaklarını almışlar daha ne işleri var orda.gözleri doymadımı.bıraksınlarda diğerleri kazansın.
aynen en azından kazanamayan insanlar gitsin onlara şans ver kazananların bencede işi yoktu orda

Bana da öyle geliyor seda da olabilir. Gıcık gidiyorlar ya birbirine,sms te görüşelim hesabı..

Iyi olur seda giderse hem performans 0 hem cenede duygudan aşağı kalir yani yok sedayi cikarirsa karsisina kim giderse gitsin uzulmem

Ama acun sok oldum falan dedigine gore hilmiyi soyledi duygu gidiyo sanki

Cok karisik işler ne dusunsem bilemedim :)

Turabi hilmicem der mi bilemem ama şampiyonluk alan birimin sms oylarının duygudan az olacağıno sanmam ancak Acun şok olduğına göre baya önemli biri gidecek. Hilmi gidersr o takım biter. Duygu gibi olan olayları çeviten görmediö omuz atmadım tartışmadım diyor hala bir de hakaret ederlerse tartışırmış günlerdir eften püften sataşıyor yazılınca da şaşırıyor.bireysel dokunulmazlık alamazda duygunun sonu yakın sedanın da burnunun dibine giriyo bişey yapsında diskalifiye olsun diye

e bu şok olan durum ne yahu acun abartmış o zaman ne yani duygunun gitmesi ya da kalması şok bir durum mu hayret bişi.

Iyi olur seda giderse hem performans 0 hem cenede duygudan aşağı kalir yani yok sedayi cikarirsa karsisina kim giderse gitsin uzulmem

Ama acun sok oldum falan dedigine gore hilmiyi soyledi duygu gidiyo sanki

Cok karisik işler ne dusunsem bilemedim :)

O şaşkınlığının ifade belki 2. ve 3. sıralamadır diye söylemiş olabilir

X