Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düello oyunlarıyla eleme bence hada mantıklı ve hakkaniyetliydi.Taner yarıştığı sene superdi hatta o survivor gercekten en zorlardan biriydi her anlamda. Ozlemde cok basariliydi.
Elemeler falan smsle olmuyodu saatlerce duello oynuyolardi
Ama 10 sene olmus tabi paslanmis artik
Gider yakinda
Düello oyunlarıyla eleme bence hada mantıklı ve hakkaniyetliydi.
Taner'in yarıştığı sene ben lise sondum, öss'ye hazırlanıyordum, pek izleyememiştim.
yüzde yüz sahrayı yazacak bence maniler le birlikte :)O ayarlamistir coktan kimi yazicagini manisiyle beraber
Cok gıcık bi tip ya
Survivor basladigindan beri gonulluleri tutarim hep ama tahammul edemiyorum su adama
zaten az ye zayıfla diyorlar kıza iki patatesi var onu bile elinden alacaklardı yeme de zayıfla diye.özlem biraz kilolu olmasına rağmen çok başarılı dün nasıl yüzdü bir ayda fit olur zaten
Olabilir taneri de yazabilirler..Sırf duygu gitsin diye hakan kazansın istiyorum. Ama Duygu yazmazlar bence. Taner falan yazarlar.
Turabi manisini dusunmeye gidiyo:))))
dusunceden degil okuzluklerinden o:)))zaten az ye zayıfla diyorlar kıza iki patatesi var onu bile elinden alacaklardı yeme de zayıfla diye.
Bencede taneri sevdi genede elinde tutarDuyguyu yazicak bence
aynen ya özlemde ne yapsın birini vereyim isterseniz dedi verdimi bilmiyorum :)O
dusunceden degil okuzluklerinden o:)))
NE verecek beee:))) bernayi star yapti israrla Acun:))aynen ya özlemde ne yapsın birini vereyim isterseniz dedi verdimi bilmiyorum :)