Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
çok çekişmeli olcak bu sene survivor :KK49:
çok eski zamanlardan beri izlerdim sadece geçen sene izlemedim kadroyu begenmemiştim :KK12:
ama bu sene vuhuuu :KK49:
taaaa survivor fenerbahçe galatasaray zamanından Özlem favorim çok seviyorum hatunu yeaa :KK76:

Nihat Doğan zaten yarışmada programın listesinde tanıtım fragmanında vardı. Gündemi takip etseydiniz neden yarışmada olmadığını anlardınız. Konu para değil
Siz de yazdığım tarihi takip etseydiniz yazdığım tarihte gündemin o olduğunu bilirdiniz.Gündemi sizden iyi biliyorum merak etmeyin.

Hangi takimi tutucaz yahu:110:

Ben ilk zamanlar her zaman gönüllüleri tutarım, sevmezsem ünlülere geçerim.

Merve Oflaz neden ünlü takımında anlayamadım? Sonuçta diğer birinciler gönüllülerde. Hakan ve Seda gönüllülerde, Merve ünlülerde. Çok garip.

Hangi takımı tutsam bilemedim. Gönlüm gönüllüler diyor.ama ünlüleri tutsam sanki ihanet edecek gibiyim :KK70:..

Ben ilk zamanlar her zaman gönüllüleri tutarım, sevmezsem ünlülere geçerim.

Merve Oflaz neden ünlü takımında anlayamadım? Sonuçta diğer birinciler gönüllülerde. Hakan ve Seda gönüllülerde, Merve ünlülerde. Çok garip.
Bnce zaten unluler gonulluler yerine baska bisey olmaliydi kirmizi takim mavi takim gibi...cok alakasiz olmus karmakarisik

Bnce zaten unluler gonulluler yerine baska bisey olmaliydi kirmizi takim mavi takim gibi...cok alakasiz olmus karmakarisik

Kesinlikle katılıyorum. Zaten normalde bile gönüllüler az çok ünlü insanlardan oluyordu zaten.
Şu ünlü-gönüllü konseptinden vazgeçmeliler.

Ya su sarı hatunun adı neydi..bayılıyorum ona :KK70:

Gozune comak girdiginde doktora nasıl anlatmıstı hala guluyorum :KK70:

Gönüllüleri tutmak istiyorum ama SAHRA DUYGU VE SEDA bizi tutma diye resmen uğraşıyorlar.

X