Söz konusu kişi Duygu'ysa olabiliyor :)Duygu'ya hak veriyorum ama oyunun ortasında gerginlik yaratması hiç hoş değil.
İnsan haklıyken bile gıcık olabilir mi yaaa.
Ordada sevimsiz serenay ve merve ikilisi var amaYok arkadas unluleri tutuyorum..bu dygu denen rahatsız oldugu surece gonullulere ısınmıyor icim..
uffff duygu ne sacmasın yaaa
Geçen sezon bayağı kızıyodum ama Sahra gerçekten iyi yarışıyor bence
Ordada sevimsiz serenay ve merve ikilisi var ama
Bununda bir söyleme şekli vardır, duygunun söyleyiş tarzı laf sokmaktan başka bir şey değil ki..Yaa ama gerçekten Özlem yarışmalar için yeterli kondisyona sahip değil...
Bununda bir söyleme şekli vardır, duygunun söyleyiş tarzı laf sokmaktan başka bir şey değil ki..
Polemik yaratmanın derdinde daha ilk günden..
Kesinlikle ..Tabii ki oyunun ortasında sırf kavga çıksın diye konuşması asla haklı olamaz.
Ordada sevimsiz serenay ve merve ikilisi var ama
Kesinlikle ..
Gönlüm gönüllülerden yana ama duygu gittikten sonra.. :)
Ben dün konseyi izleyememiştim , sahra turabiye fena laf sokmuş o direk olayı falan..Doğru söylüyosun..Ahmet dursun sevimsizi de var..
Ama pascalım da var
Ne bileyim ya, bu yıl çok kararsızım..Gönlüm gönüllülerden yana ama şu duygu ve turabinin gıcık hareketleri karşısında tvye dalasım geliyor.
Ben dün konseyi izleyememiştim , sahra turabiye fena laf sokmuş o direk olayı falan..
Pascal olmasa onları da tutmam ki.. Zaten tutmuyorum , pascalım benim yeter be !Biz ailecek pascalcı gönüllülerciyiz desene
Tutuşalım tolin sen ben halay çekelim
Özette görünce kalakaldım vallahiAhhaha evet
Pascal olmasa onları da tutmam ki.. Zaten tutmuyorum , pascalım benim yeter be !