- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
merve nerden çıktı yanlış yazmışım müge dicektim
valla ya adadan bi göktaşı geçti sanki....... koca poposuyla yattı yattı elendi sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merve nerden çıktı yanlış yazmışım müge dicektim
benimde favorim Gökhan ve merve Gökhan hanım evladı gibi duruyor ama maşallahı var hiç böyle hırslı başarılı olacağını tahmin etmezdim. Ahmet dursuna futbolcu demeye bin şahit lazım valla Gökhan ondan daha sportifmiş
ben nedense gönüllülerde kimseyi sevemedim hele o sahra bulsam bir kaşık suda boğacamyüz hareketleri hırslıyım tavırları beni sinir ediyor dün onun yüzünden kaybetti gönüllüler ünlüler kazandı turabi nasıl bu kadar sms alıyor seveni bu kadar çok mu:26:
Biri de benim,her oylamada atıyorum.
İyi de niye bu kadar takık herkes anlamıyorum.Ünlülerdeki Merve ve Serenay'ın hareketleri bir kadına yakışıyor mu ? Kol hareketi falan ? Olmayan şeyinle neyin hareketini yapıyorsun karşı tarafa diyorum.
valla ya adadan bi göktaşı geçti sanki....... koca poposuyla yattı yattı elendi sonunda
Biri de benim,her oylamada atıyorum.
İyi de niye bu kadar takık herkes anlamıyorum.Ünlülerdeki Merve ve Serenay'ın hareketleri bir kadına yakışıyor mu ? Kol hareketi falan ? Olmayan şeyinle neyin hareketini yapıyorsun karşı tarafa diyorum.
son oyunda 4te 3 aldı bakalım kısmet...
turabinin şu oyun kazandıktan sonraki gıcık hareketleri olmasa bide konseyde isim yazarken ki terbiyesiz lafları olmasa iyi de...
hımmm ilginç. oyu turabinin hangi durumuna binayen atıyorsunuz merak ettim........yanlış anlamayın sizi sorgulamıyorum hep turabiyi beğenenin neden beğendiğini merak etmişimdir.....
muge bu senenın fatmagülü
külhanbeyi gibi ortalıkta dolaşıyor herkese bişiler söyleyip küçük düşürüyor ama beyefendi eski striptizcilerdenkarı gibi dans ediyor ne b.k olduğu belli değil sevmiyorum turabiyi
Sevmiyor olabilirsin de yazdıklarına bakıp öyle seviye dersi versen iyi edersin.
Şahsım adına en samimi ve en adam onu buluyorum.[/QUOTsaygı duyarım..:44:
Şahsım adına en samimi ve en adam onu buluyorum.
aman ne dedim avukatı çıktın galiba turabinin yazının sonunda gülüyorum fark ettiysen elin adamı için kimseyle tartışamam
Şahsım adına en samimi ve en adam onu buluyorum.
saygı duyarım..
Okadar gıcık hareketleri olan sinsi insanlar varken adada turabi en son gıcık olunacak insan olmalı