- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Kızlarr sürükleyici bir kitap önerirmisiniz beni alıp götürecek bir kitap aşk yada dramatik bir kitap olabilir??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm peki önce hangisiyle başlayım?Sarah jio öneririm tüm kitapları elimden bırakmadan bitirdim kitapları aşk dolu ve sürükleyici.
Bende bir okuyayım bakalım teşekkürler:)Huzursuzluk’ çok mukemmel bir kıtap degildi ama iki yada uc gunde bıtırmıştım hemen, sürükleyiciydi.
Denicem teşekkürlerZülfü Livaneli "Kardeşimin Hikayesi"çok güzel ve sürükleyici
Merhaba..Kızlarr sürükleyici bir kitap önerirmisiniz beni alıp götürecek bir kitap aşk yada dramatik bir kitap olabilir??
Merhaba . Teşekkür ederimMerhaba..
Okumadıysanız Fi, Pi, Çi serisini öneririm.
O seriyi bende merak ediyorum denicem teşekkürlerSarah jio çok sürükleyici her birini 3 günde bitirdim.
Dan brown: cehennem. Bana göre inanılmaz güzeldi elimden bırakamadım.
Zülfü livaneli. Kardeşimin hikâyesi. İdare eder yani okunur
Sarah jio hangisinden başlasam diye sormuş sun bir arkadaşa cevap vereyim :)) böğürtlen kışı sonrada sıralama diğerleri. İlk kitaptaki karakterlerin bazıları sırası ile bağlantılıO seriyi bende merak ediyorum denicem teşekkürler
o kadar sürükleyici ki kalın olmasına rağmen hemen bitiveriyor.. 2 günde bitirdim..hem de çok güzel akıcı :)Kızlarr sürükleyici bir kitap önerirmisiniz beni alıp götürecek bir kitap aşk yada dramatik bir kitap olabilir??
Siz hepsini okumuşsunuz sanırım:)) o halde öncelikle ilk onunla başlayımSarah jio hangisinden başlasam diye sormuş sun bir arkadaşa cevap vereyim :)) böğürtlen kışı sonrada sıralama diğerleri. İlk kitaptaki karakterlerin bazıları sırası ile bağlantılı Eki Görüntüle 2077004
Hmm :) okumam lazımm tşkrlerEki Görüntüle 2077018 o kadar sürükleyici ki kalın olmasına rağmen hemen bitiveriyor.. 2 günde bitirdim..hem de çok güzel akıcı :)
Teşekkür edermSherlock holmes bütün serileri..Polisiye ve gizem severseniz eğer..
Evet okudum kolay gelsin sizede keyifle okursunuz inşallah :)Siz hepsini okumuşsunuz sanırım:)) o halde öncelikle ilk onunla başlayım
İnşallah sağolun :)Evet okudum kolay gelsin sizede keyifle okursunuz inşallah :)