allah rahmet eylesin, gencecik insanlar yazik cok yazik ...
birileri secim sonrasi Türkiye kaos u secti diyee sözler sarf etmedimi?? dedikleri cikiyor olan masum insanlara oluyor yazik,
birde neden hdp den kimse yoktu , ben genel olarak böyle eylem veyahut gösterilerde ön taraflarda yerlerini aliyorlar diye saniyordum??
Hdp Bursa milletvekili adayinin oglu ve karisi da oldu o patlamada.. Kizi yarali kurtuldu.allah rahmet eylesin, gencecik insanlar yazik cok yazik ...
birileri secim sonrasi Türkiye kaos u secti diyee sözler sarf etmedimi?? dedikleri cikiyor olan masum insanlara oluyor yazik,
birde neden hdp den kimse yoktu , ben genel olarak böyle eylem veyahut gösterilerde ön taraflarda yerlerini aliyorlar diye saniyordum??
allah rahmet eylesin, gencecik insanlar yazik cok yazik ...
bide kimsenin bu şekilde ölmeye yakıştırılmamalıölen canlara üzüldüm
ırkı dini dili mezhebi ne olursa olsun.
patlayarak parça parça öldüler.
çok yazık....gencecik fidan lar...belki bu ülke için doktor mühendis olacaklardı.öğretmen olacaklardı.
hiç kimsenın bir başkasının canına hemde bu şekilde kast etme hakkı yokdur.
Hdp Bursa milletvekili adayinin oglu ve karisi da oldu o patlamada.. Kizi yarali kurtuldu.
Turkiye kaosu seceli cok oldu. Habur sinir kapisindan dagdan inen PKKlilari 2009 yilinda halaylarla karsiladik biz.. Suriyeli militanlara sinir kapilarini sonunana dek actik. PYD'lisi de girdi, Ozgur suriye Ordulusu da, ISIDlisi da.. Hizbullah'i da burada, DHKP-Clisi de..
Ulkeye dolusmus bu teror orgutlerinin 1.5 ay onceki secim sonuclarini begenmedikleri icin harekete gectiklerini ve Suruc'u patlattiklarini mi dusunuyorsunuz siz yoksa?
Yaa, evet.. ISIDin da tek derdi Erdoganin tek basina iktidar olmasiydi zaten..evet aynen öyle düsünüyorum hanfendi!!!
herseyin sebebi ve zamani vardir , durduk yere saydiklariniz yapilmadi amac ortada...
Yaa, evet.. ISIDin da tek derdi Erdoganin tek basina iktidar olmasiydi zaten..