Hiç zannetmem . Bence mucize olması lazımYardımcı olursanız çok sevinirimErkek arkadaşımla tensel yakınlaşmamız sürtünme oldu. Bir birleşme Ve içine boşalma söz konusu olmadı. Kenarına biraz Boşalma oldu ama çok az onuda peçeteyle hemen sildim. İnternetten araştırdım Kızlık bozulmadan ve içine boşalma gerçekleşmedende hamile kalınır Veya zevk suyuda hamileliğe sebep olur, Etrafına boşalma gerçekleşmesi yeter gibi şeyler Deniliyor.Yakınlaşmamızdan dört beş gün sonra mide bulantım oldu bi saatlik falan ondan sonra geçti. Ertesi gün tekrar mide bulantım oldu biraz kısa bi süreliğine. Midem şuan hassas sanki dokunduğumda bile ağrıyor gibi. Bunları okuduktan sonra test yaptım negatif çıktı. Kan testi yapmama gerek var mı sizce ve hamile hamile kalınma söz konusu mu böyle bir durumda??
Hiç zannetmem . Bence mucize olması lazım
Hiç zannetmem .
Banada saçma geldi psikolojiktir belki mide bulantısının sebebi. bi sürü şey okuyunca insan korkuyor Olabilir mi diyeBen de sanmam.Ayrıca ılıskıden 4-5 gun sonra olmaz mıde bulanytısı.En erken 5.haftalarda baslar
Mantıklı gelmiyor aslında böyle okuyunca ama insan korkuyor yaşayınca bizzat her ihtimali göz önünde bulunduruyorHiç zannetmem . Bence mucize olması lazım
Yok bu korku yetti bi daha tekrarlanmaz akdkdkfkBir sey olmaz.
Baktınız ki bir şey olmuyor sürtünmeye devam edersiniz.
Sonra ama bir şey olmamıştı ki şimdi neden reglim gecikti. Yoksa bu sefer hamile miyim diye yine korkular yaşarsınız.
Boşuna strese girmişimdir o zaman inş. gidip kan testi yapmayı düşünüyordumBir sey olmaz.
Baktınız ki bir şey olmuyor sürtünmeye devam edersiniz.
Sonra ama bir şey olmamıştı ki şimdi neden reglim gecikti. Yoksa bu sefer hamile miyim diye yine korkular yaşarsınız.
İlk defa böyle şeyler yaşadığım için çok stresliyim korkuyorum gerçekten Ya bişey olmuşsa diyebir gün bu sürtünmeler kıvılcına sonrada yangına dönüşecek
demedi demeyin
İlk defa böyle şeyler yaşadığım için çok stresliyim korkuyorum gerçekten Ya bişey olmuşsa diye
Arkadan zevk suyu bulaşma söz konusu oldu ama oda peçeteyle silindi Buda herhangi bi tehlike arz ediyor mu çünkü bi kaç yerde okudum zevk suyundanda hamile kalınabilir yazıyordu. Kusura bakmayın ben tamamen içimde şüphe kalmasın diye soruyorumolmaz olursada gerçekten mucize olur
Arkadan zevk suyu bulaşma söz konusu oldu ama oda peçeteyle silindi Buda herhangi bi tehlike arz ediyor mu çünkü bi kaç yerde okudum zevk suyundanda hamile kalınabilir yazıyordu. Kusura bakmayın ben tamamen içimde şüphe kalmasın diye soruyorum
içeriye girmedi diye hatırlıyorum temizledim. Ama hamilelik söz konusu olsa bile bu Azda olsa mide bulantılarımın onla ilgisi var mıdır? Daha üstünden on gün bile geçmedi çünküzevk suyundan hamilelık olur , ama içeriye girerse
Nasıl yaniNe yazcagimi bilemedim
Yani bacim biz direk beraber bisey yasiyoruz olmuyor burda huniyle asilama yapanlar var senin surtunmeyle olasiligin yok olursa ben sokNasıl yani
Sorularım saçma gelebilir dalga geçiyormuşum gibi gözükebilir ama ilk defa yaşadığım için korktum bişeyler olmuştur diye Çok stresliyim bide biraz mide bulantım olunca iyice tedirgin oldum ama daha üstünden on gün bile geçmediYani bacim biz direk beraber bisey yasiyoruz olmuyor burda huniyle asilama yapanlar var senin surtunmeyle olasiligin yok olursa sok