- 26 Haziran 2019
- 11
- -4
- 24
-
- Konu Sahibi mermaidgls
burda o yazdığını ciddiye alıp konu açacak bir kitle var ,2 katlı tuvalet kağıdı kullandım kızlığım bozulur mu diye konular çıkıcak senin yüzünden hepKızlık zarı okadar hassas ki; wc kagıdıyla silerken dahi yırtılabilir?, bilmiyormuydunuz?
Zarınınız yırtılıp yırtılmayacagı bukadar önemliyse, düşündürüyorsa kalkışnayın Bi işe.
burda o yazdığını ciddiye alıp konu açacak bir kitle var ,2 katlı tuvalet kağıdı kullandım kızlığım bozulur mu diye konular çıkıcak senin yüzünden hep
Ki geçmişte çıkmışlığı var. Kukumu sert sildim bekaretim bozulmuş mudurburda o yazdığını ciddiye alıp konu açacak bir kitle var ,2 katlı tuvalet kağıdı kullandım kızlığım bozulur mu diye konular çıkıcak senin yüzünden hep
Aylardır böyle konular görüyorum yahu bu kadar takip korkuyorsanız surtunmeyin ayrıca kizlik.zari dediğimiz şey dışardan yirtilmazSürütünme yoluyla kızlık zarı yırtılır mı? regl dönemindeyim benim 6 gün sürüyor bugun 5.günüm fakat erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla temasta bulundum kan geldi acaba reglin kanımı yoksa zar yırtılmış olabilir mi? Kızlık zarı kanının rengi nasıl olur ?