Merhaba ben bundan bir hafta önce sevgilim ile analdan sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım boşalmadım dedi kendisi ama elimi attığımda biraz elime beyaz Bi sıvı geldi ne olduğunu anlamdım hemen ıslak mendil ile iyice temizledim sonra ki hafta test yaptm net tek çizgi. Çıktı test yaptım simdi de adetime 9 gün var sizce Bi sorun olur mu hamile miyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürtünme yolu ile ilişki
- Konu Sahibi Minaseyda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
Susman test yapsan bile cikmaz ki sonuc ancak 9 gun gectikten sonra birde korkma yani öyle hmen hamile kalinmaz belli bi miktar icine kadar gelmesi lazim korkulacak birsey yok. Eger stres yaparsan reglin gec gelir daha cok korkarsin.Dışarı boşaldı gördüm ama yine de ben ıslak mendil ile iyice sildim ve test yaptım negatif çıktı sormak istedim fikir edinmek için
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
Analdan hamile kalırsan mutlaka yaz kimliğimi değiştircem
Analdan mı şimdi farkettim yok artık Analdan oluyorsa bizde deneyelim
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Ha bir de analdan olduğunu bile bile hamile miyim diye soruyorsunuz. E pes yani. Tabii ki hamilesin, tebrikler Sana bu sitede en güzel açıklamayı Kazen yapar. Seni onun muhteşem cevap verme yeteneğine havale ediyorumHa birde analdan oldu zaten
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
Valla denemedeğim bi o kaldı töbe yarabbimAnaldan mı şimdi farkettim yok artık Analdan oluyorsa bizde deneyelim
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
Valla denemedeğim bi o kaldı töbe yarabbim
Bu kadar kolay mı hamile kalmak anlamıyorum.. Sürtünme yolu ile denemek lazım Analdan sonra da
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
Bi bize zor sanırımBu kadar kolay mı hamile kalmak anlamıyorum.. Sürtünme yolu ile denemek lazım Analdan sonra da
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
Ya neden öyle düşünüyorsunuz gerçekten çok korktum evet ne derseniz haklısınız madem korkuyordum bu ilişkiyi yaşamamalıydım ama inteenette öyle yorumlar var ki akar su bu tarzı anala olsa o yorumlar üzerine insan tedirgin oluyor birde bakireyim delirdim 1 1 bçk haftadır
Yani %1ihtimal diyeyim oradan akarak vajinaya girmesi ve hamile kalman.. Yaşın kaç bilmiyorum ama intte her gördüğüne inanma.. Madem korkuyorsun yapma bakireyim demişsin madem geriliyorsun her seferinde bu gerginliği yaşamaya değer mi?
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
Bi şey yaparken her zaman en kötü olasılığı düşün eğer sonuca okey sen yaptığından pişman olmazsın. Yaptıktan sonra düşünmenin malesef bi esprisi kalmıyor. Bi dahakine söyle sevgilin korunsun.Ya neden öyle düşünüyorsunuz gerçekten çok korktum evet ne derseniz haklısınız madem korkuyordum bu ilişkiyi yaşamamalıydım ama inteenette öyle yorumlar var ki akar su bu tarzı anala olsa o yorumlar üzerine insan tedirgin oluyor birde bakireyim delirdim 1 1 bçk haftadır
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
Hayırlısı ne diyelimBi bize zor sanırım
- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
- 63
E tabi ki hamilesin tebrikler tek çizgi hamile oluyor adetten 9 gün önce de çıkıyorMerhaba ben bundan bir hafta önce sevgilim ile analdan sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım boşalmadım dedi kendisi ama elimi attığımda biraz elime beyaz Bi sıvı geldi ne olduğunu anlamdım hemen ıslak mendil ile iyice temizledim sonra ki hafta test yaptm net tek çizgi. Çıktı test yaptım simdi de adetime 9 gün var sizce Bi sorun olur mu hamile miyim