Sürtünme ile ilişki

demett777

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
22
5
20
Merhaba erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık ikimizinde kıyafeti yoktu ve zorlamadı boşalmaya yakın teması kestik. Ben bir süre sonra adet oldum fakat stresten mi bilmiyorum adetim normalden daha fazla oldu. Hamile olma ihtimalim var mı korkuyorum

İnternette zevk suyu vs bilgileri vardır siz zaten regl olmuşsunuz neyin hamileliği olacak ki inanın hamile kalmak sandığınız kadar kolay bişey değil insanlar kendini paralıyor 🤓
evet bazı insanlar hamileyken 9 ay boyunca regl olmuş binde bir olan ihtimalin benim şanssızlığımı bulmasından korkuyorum

Başlatma İnternetine sürtünerek ve boşalma da olmayarak hamile kalabilirsin diyen internetin içine ediyim.
bir anlık pişmanlıkla yapılan şeyler insanın içine binbir farklı kurt düşürüyor saçma bir konu olduğunun farkındayım ama insan psikolojisi

Merhaba erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık ikimizinde kıyafeti yoktu ve zorlamadı boşalmaya yakın teması kestik. Ben bir süre sonra adet oldum fakat stresten mi bilmiyorum adetim normalden daha fazla oldu. Hamile olma ihtimalim var mı korkuyorum
İhtimalin yok, regl olmuşsun zaten havadan filandir yoğunluğu kuruntu yapma

Artık sürtünme konusu açılınca bunu sürtüşme diye okuyorum sayenizde 😄 soruna gelecek olursam hayırr hamile değilsin

X