Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok güzel kardeşim yok.
Sürtünme ile hamile kalınmaz.
Tam birleşme olmadan hamile kalınmaz
Hayır yok.Abla ilişkiden 5 gün sonra yerleşme kanaması olabilir mi o pembe akintidan sonra biraz şüpheye kapıldım ama reglim kırmızı ve pıhtılıydı
Reglden sonra pembe leke de gelince korktum regl olduktan sonra üstüne görme gibi bir şey olabilir mi diye dusundumPıhtılı adet olduğun gibi hamilelik riskin olmadığını bil bundan sonra
Öyle bir şey yokReglden sonra pembe leke de gelince korktum regl olduktan sonra üstüne görme gibi bir şey olabilir mi diye dusundum
İki senedir evliyim.Amuda kalkıyorum yine hamile kalamıyorum.Lütfen öncelikle yargilamyin bende kendimi zaten yargiliyorum ilk defa oldu birdaha da olmayacak ben bir sürtünme ile ilişki yaşadım boşalma ya da cinsel birliktelik yok sadece zevk suyundan korkuyorum çok uzun bir süre sürtünme olmadı 5 Dk .ilişkiden 5 gün sonra regl oldum pıhtılıydı 5-6 gün sürdü stresten mi neyse az az oldu bittikten sonrabirkaç gün kahverengi akinti oldu iki gün temiz kaldı 1 gün akşamüstü pembe akıntı geldi ama o gece bitti hamilelik söz konusu olabilir mi
Bacım ne döllenmesi sen meryem ana mısın .İlişki yok boşalma yok nasıl hamile kalacaksın.Yok olmaz diyor millet sen hala döllenmedesinTekrar bir şey sorucam sizi çok rahatsız ettim
İlişkiden 5 gün sonra bebek döllenme ya da rahime yerleşme söz konusu olabilir mi çok kısa bir surede