Nasıl sürtündüyseniz..Merhaba ben sürtünme ile bir ilişki yaşadım. O gün kanama yaşadım 2 gün sürdü.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum evden cikabilirsem bugün. Teşekkür ederim icim biraz olsun rahatladıHamile değilsin. İçin rahat etsin istiyosan git bi test daha al sabah ilk idrarda yap. Aylarca uğraştım zor hamile kaldım sürtünmeyle hamile kaldıysan tebrik ederim seni
Haklısındır valla ilk defa yaşadım böyle biseyi galiba bu da sondu. Kasıklarımın neden agridigini bulursam rahatlayacamŞimdi buralalar alev alacak. Ama doğru cevabı ben vereyim öncesinde. Korkma bir şey olmaz. Bu yasadığın her şey psikolojik. Ben 15 aydır deniyorum her pozisyonda ama olmadı henüz bebe filan.
Bugün test yaptım negatif çıktı çok şükür ama sabah idrarıyla yapmadım bisey olmaz demi .bu ağrılar enfeksiyondan olabilir miŞimdi buralalar alev alacak. Ama doğru cevabı ben vereyim öncesinde. Korkma bir şey olmaz. Bu yasadığın her şey psikolojik. Ben 15 aydır deniyorum her pozisyonda ama olmadı henüz bebe filan.
Inşallah değilimdir ama sen hamile kalırsın yaniBütün mesajları okudum istemsiz güldüm ya alemsiniz kızlarhamileysen haber ver önümüzdeki ay sürtünme deniyim ben de bari ilişkiyle olmuyor
Hamile kalmanın çok zor olduğunu biliyorum evetInşallah değilimdir ama sen hamile kalırsın yaniböyle bir ihtimal var ben hemşirelik okuyorum insan bilince daha çok korkuyor. Size komik geliyor belki ama bu durum kolay bişey değil
Böyle devam et senHamile kalmanın çok zor olduğunu biliyorum evet
Nerden vardınız bu sonucaÜstüne görme bence
Evli değilim zaten