Öncelikle merhaba. Sevgilimle cinsel bir birlikteliğim oldu fakat, hiçbir şekilde üstüne, içine bir boşalma olmadı. Fakat bu durum bizi rahatsız ediyor. Bu sürtünmeden önce gün içinde 3 kez boşaldım ve bu boşaldıklarim da hiçbir şekilde vajinaya her hangi bir temas olmadı. En son yaptığım surtunmede de penisim çok sert değildi ve her hangi boşalma gibi bir şey hissetmedim yada meni sıvısı aktığını hiç düşünmüyorum. Sürtünmede ise penisimin baş kısmının çok Minik kısmı vajinanın klitoris kısmının üstüne girdi fakat içeride 30 40 saniye beklettigimi hatırlıyorum. Ama bir sorun olacak diye çok korkuyoruz. Bir de partnerim cinsel ilişkiden sonra hemen idrarını yaptı ve güzel bir şekilde vajinasini temizlediğini söyledi. Ve partnerimin adet dönemine yaklaşık 22 ila 25 gün arasında bir süre zarfı var. Biz herhangi bir duruma karşı Ella( Doğum Kontrol Hapı) kullandık. Gebelik durumuna karşı çok tedirginiz . Partnerim 20 yaşında bende 18 yaşındayım. Gerçekten ne yapmalıyız çok yardıma ihtiyacımız var.