Sürpriz

Basakg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
28
0
36
İzmir
Arkadaşlar erkek arkadaşıma sürpriz yapmaya karar verdim.Biraz araştırdım ve bir site buldum.Ordan bişey sipariş etmeye karar verdim.Fakat kredi kartı kullanmıyorum ve hayatımda hiç para havalesi yapmadım.Bu konuda beni bilgilendirir misiniz?

hesap numarasıyla bankaya gittiğinde, banka seni yönlendirir merak etme..

yada şöyle izah edeyim..

bankaya gideceksin,makineden numara alıp sıranı bekleyeceksin, sıran geldiğinde bankodaki görevliye hesap numrarasını verip havale yapacağını söyleyeceksin..kimliğin de yanında olsun..

Para havalesi yapmadım ama merak ettim sitenin linkini mesaj yoluyla yollar mısın ?

bankodan havalelerde masraf olabiliyor bankadan bankaya miktar değişiyor... bankamatikten havale yapmayı dene ama ilk defa yapıyorsan hata yapma ihitimalin var sen genede gözden 20-30 lirayı çıkar

bankamatikten yapılınca da havale ücreti oluyor ama 3-5 tl ..
bankodan yatırınca biraz yüksek ama miktarını bilmiyorum..

Fakat öyle olduğunda 20-30 tl lik bir havale ücreti alınıyormuş.ATM den kartsız işlem yapamaz mıyım?

bankodan havalelerde masraf olabiliyor bankadan bankaya miktar değişiyor... bankamatikten havale yapmayı dene ama ilk defa yapıyorsan hata yapma ihitimalin var sen genede gözden 20-30 lirayı çıkar

Zaten hediyenin fiyatı yüksek bir de 20-30 tl havaleye vermek istemiyorum açıkcası

Fakat öyle olduğunda 20-30 tl lik bir havale ücreti alınıyormuş.ATM den kartsız işlem yapamaz mıyım?

oluyor canım ,3-5 tl masraf alıyor yatırdığın paradan..onuda bankadan öğrenirsin..
atıyorum ,yatıracağın para 50 tl ise, 55 tl yatıracaksın makineye masrafla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…