sürpriz yapsam mı

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar 20 günlük bi ilişkim var sürpriz yapmak istiyorum sizce çok mu erken ya da yapsam nasıl bi sürpriz güzel olur

surprızıne gore degısır tabı ama suprız ıcın bence bıraz erken ılıskıyı bır oturtun surprızı hakkedecek mı hakketmeyecek mı bı gorun derım

bence de çok erken daha.nasıl tepki verecek,ne yapacak bilemessin
geri teper falan
boşver bekle biraz daha..

haklısınız biraz erken sanki ama aklıma geldi sürpriz yapsam mı diye biraz araştırdım aklıma da bişey gelmedi

yanii
zorlama o zaman durumu boşver
hem üstteki arkadaşın da dediği gibi bakalım hak ediyormu
bende bayılırım sürprizlere ama yapan yok mesela((

yanii
zorlama o zaman durumu boşver
hem üstteki arkadaşın da dediği gibi bakalım hak ediyormu
bende bayılırım sürprizlere ama yapan yok mesela((

evet haklısın biraz daha zaman geçmesi lazım bakalım hakedicek mi şimdilik herşey güzel gidiyo belkide ilk sürprizi o yapmalı dediğiniz gibi biraz daha bekliyim

20 gün bana göre çok erken bir süreç.

karşındakini tanı öncelikle huyunu suyunu öğren.

şimdi yaparsın bir dert kendini kaptırmış da der der de der yani.

bırak ilk süprizi o yapsın. sen ilk zamanlar geride dur biraz en iyisi.

20 günlük bi ilişki için değmez bence daha konunu okumadan yorm yaptım hissettim sanki hislerim kuvvetlidir derim ki bence hiç bişey yapma o senin için ne yaptı bide onu düşün

Çok istiyorsan çok küçük bi şeyle süpriz yapabilirsin. (Mesela çok hoş bi anahtarlık gibi vs.)
Ama daha tam tanımadan etmeden öyle büyük süprizlere kalkışma.

Çok istiyorsan çok küçük bi şeyle süpriz yapabilirsin. (Mesela çok hoş bi anahtarlık gibi vs.)
Ama daha tam tanımadan etmeden öyle büyük süprizlere kalkışma.

bende çok büyük bi sürpriz yapmayı düşünmüyorum küçük ama mutlu olucağı bi tarzda sürpriz yapmak istiyorum

bende çok büyük bi sürpriz yapmayı düşünmüyorum küçük ama mutlu olucağı bi tarzda sürpriz yapmak istiyorum

Tamam işte o zaman anahtarlık yada bi bileklik olabilir. İlk verdiği tepkiye dikkat et ki daha sonra ona göre hediyeler alasın.
Hadi kolay gelsin. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…