• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz Önerilerine ihtiyacım var

Balkabugu04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
175
105
18
29
Kızlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.. Bugün bebeğimin cinsiyetin öğrendim.. Çok zor şartlarla bebek sahibi olduk imkansız denirken oldu hemde.. Bir kızım olacak akşam eve gittiğimde eşime güzel bir sürprizle söylemek istiyorum sizce neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum

bir bana mı garip geldi acaba bu kadar susmanız

eşinizin yanınızda olmamasını anlarım hani iş güç şehir dışı vs olabilir de ben öğrendiğim anda söylerdim herhalde akşama kadar siz söylemediniz o da sormadı mı

bu arada sağlıkla kucağınıza alın

şaşkınlıktan iyi dilek de öneri de yazmamışım

yani eşiniz söylemese odun deriz birden şaşırdım

sürpriz de biraz klasik olacak ama alın pembe patikleri koydurun hediye paketine verin eşinize o anlar

Madem aksama kadar soylemeyeceksiniz,o da sormadi. Mum isiginda bir yemek ve pembe balonlar diyorum ben

Kızlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.. Bugün bebeğimin cinsiyetin öğrendim.. Çok zor şartlarla bebek sahibi olduk imkansız denirken oldu hemde.. Bir kızım olacak akşam eve gittiğimde eşime güzel bir sürprizle söylemek istiyorum sizce neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum

Pembiş patikler alıp hediye paketi yapın,güzel bir yemek hazırlayın masayı süsleyin,yemekten sonra da paketi verin.

bir bana mı garip geldi acaba bu kadar susmanız

eşinizin yanınızda olmamasını anlarım hani iş güç şehir dışı vs olabilir de ben öğrendiğim anda söylerdim herhalde akşama kadar siz söylemediniz o da sormadı mı

bu arada sağlıkla kucağınıza alın

şaşkınlıktan iyi dilek de öneri de yazmamışım

yani eşiniz söylemese odun deriz birden şaşırdım

sürpriz de biraz klasik olacak ama alın pembe patikleri koydurun hediye paketine verin eşinize o anlar
Eşim haftaya gidip öğreneceğiz sanıyor bu yüzden arayıp sormaması çok normal. Bende sürpriz yapmanın hayalini kurduğum için tabi ki tutuyorum kendimi ama sizin şu tavrınız hoş mu şimdi bi heyecanımı paylaşıyorum burda yorum yazmak zorunda değildiniz moralimi bozmaya dakika hiç hakkınız yoktu.

Madem aksama kadar soylemeyeceksiniz,o da sormadi. Mum isiginda bir yemek ve pembe balonlar diyorum ben
Eşimin haftaya öğreneceğiz sanıyor yani ben öyle söyledim sırf benimle gelmesin ve sormasın diye yoksa bugün öğrendiğimi bilse sürpriz yapmamım ne anlamı kalır ki

Bebeğin ağzından mektup yazıp seni seven kızın diye bitir :)

Back
X