sürpriz hediye..

ftm1234

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1
0
6
34
Şanlıurfa
arkadaşlar merhaba; benm nişanlım var ve ona çok güzel bir sürpriz yapmak istiyorumm çok düşündüm bulamadım ve bu konu çok canımı sıktı rica etsem fikirlerinizi alabilirmiyim...
şimdiden çok teşekkür ederimm

Benim sürprizim,
rengarenk kağıtlara bizim için özel sözleri,
anlamı olan şarkıların nakaratlarını,
tanıştığımızda ki ilk duygularımı,
tanıştığımızdan beri gittiğimiz filmleri seansları koltuk numaralarını yazdım (not alırdım,her filmi ayrı kağıda)
bana aldığı ilk hediye ile ilgili esprili bir şekilde yazdım,
sevgi sözcükleri ve kendinizle ilgili karikatürleri küçük kağıtlara yazıp çizip rulo şeklinde sarıp kurdele ile bağladım.
güzel bir kutunun içine kuru gül yaprakları doldurdum ve desenli çikolatalar var çiçek, top, balon, kelebek, bebek vb. çikolatalardan da aldım yazdıklarımı da kutuya doldurup verdim. okurken hem güldük hemde çok mutlu olduk. Evlendik halen o kutuyu saklıyor.

(mesela, seni seviyorum, ..... gittiğimiz filme on üzerinden 7 vermiştin:) komik bir iki fıkra, hem her kağıdı okuduğunuzda yazılanla ilgili uzunca bir sohbet açılıyor :))

her yaşın sürpriz anlayışı farklı farklı kesinlikle. ben 33 yaşındayım kağıtlara güzel sözler yazıp eşime versem sempatik olur ama tam "işte bu" diyemem. mesela eşim bana oyuncak ayı alırsa nedense komik kaçar ama üniversitedeyken sevimli olurdu.
o yüzden genel anlamda kendin yapmış olduğun bir şeyler olursa pasta gibi yanında da küçük bir hediye olabilir. ama illa çok büyük bir şey olmasına gerek yok.

sevdiği takımın formasını alabilirsin mesela erkekler böyle şeylerden hoşlanır yada brlikte gideceğiniz çift kişilik maç bileti sinema bileti vs..

Ben de haftaya nişanlımın yanına gidiyorum ve ilk maaş hediyesi olarak kendisine bir adet Canon EOS 650D almayı planlıyorum.

Bir de ilk izledigimiz, çok beğendiğimiz ve hala unutamadigimiz filmin dvd sini alacağım.

Yazılar şiirler falan bana pek uymaz.

ben saat, kazak falan aldım bi de fotoğraf albümü yapmıştım çok hoşuna gitmişti. Traş makinesi ya da fotoğraf makinesi alabilirsin. Ben bu sne gs forması aldım yarın geliyo yanına da gelin arabanızın öyle olmasına çok özendiği için ve evlenmek istemesi rağmen okulum dolayısıyl daha bi süre bekleyeceğimz için nostaljik üstü açık maket araba alıp abartmadan gelin arabası gibi süslücem arkasına da baş harflerimızi plakaya da yıldönmümuzu yazcam hoşuna gideceğini düşündüm Inş yanılmam. Bi de sevgili kitabı var 70 tl olanlar çizgi romanı gibi olandan bahsetmiyorum o da çok anlamlı bence o da olabilir.

Back