- 6 Şubat 2024
- 43
- -1
- 6
- 32
- Konu Sahibi Portuga Zeze
-
Öncellikle tebrik ederim kzum kızına da kardeş iyi olur arkadaş olurlarMerhaba sevgili hanımlar benim kızım 14 aylık ve ben korundupum halde hamile olduğumu öğrendim hatta üstüne görmek dediğimiz tabirle hamile kalıp üzerine adet olmuşum neyse velhasıl öğrendiğimde çok ağladım kızım emiyor ve ben zor bi işle meşgulüm hazır değildim mesleğim gereği gurbetteyim yani Allah’ın verdiği canı almak gibi bi cesarete asla sahip değilim ama o kadar korkuyorum ve cesaretim yok ki sizden tek ricam benim gibi istemeden anne olanlar ve tüm kalbiyle anne olanlar doğursun doğurmasın bana biraz pozitif enerji verebilir mi çok ihtiyacım var çaresiz hissediyorum
Korunma yönteminizi değiştirinMerhaba sevgili hanımlar benim kızım 14 aylık ve ben korundupum halde hamile olduğumu öğrendim hatta üstüne görmek dediğimiz tabirle hamile kalıp üzerine adet olmuşum neyse velhasıl öğrendiğimde çok ağladım kızım emiyor ve ben zor bi işle meşgulüm hazır değildim mesleğim gereği gurbetteyim yani Allah’ın verdiği canı almak gibi bi cesarete asla sahip değilim ama o kadar korkuyorum ve cesaretim yok ki sizden tek ricam benim gibi istemeden anne olanlar ve tüm kalbiyle anne olanlar doğursun doğurmasın bana biraz pozitif enerji verebilir mi çok ihtiyacım var çaresiz hissediyorum
Hayırlı olsun bebişinizMerhaba sevgili hanımlar benim kızım 14 aylık ve ben korundupum halde hamile olduğumu öğrendim hatta üstüne görmek dediğimiz tabirle hamile kalıp üzerine adet olmuşum neyse velhasıl öğrendiğimde çok ağladım kızım emiyor ve ben zor bi işle meşgulüm hazır değildim mesleğim gereği gurbetteyim yani Allah’ın verdiği canı almak gibi bi cesarete asla sahip değilim ama o kadar korkuyorum ve cesaretim yok ki sizden tek ricam benim gibi istemeden anne olanlar ve tüm kalbiyle anne olanlar doğursun doğurmasın bana biraz pozitif enerji verebilir mi çok ihtiyacım var çaresiz hissediyorum
Çok teşekğekkğr ederim ya inanın ben şok oldum 4 ocaktan 10 ocağa kadar yoğun bi şekilde adet oldum benim normalde de çok uzun sürer salgın sebebiyle 31 ocakta kan verdim değerler yüksek çıkınca kadın doğumda 3 şubatta ultrasona gittiğimde bana neredeyse 5 haftalık kese dedi şok oldum yani dediğiniz gibi az bi kanama olsa şüphelenirdim düpedüz adet kanamasıydıÖncellikle tebrik ederim kzum kızına da kardeş iyi olur arkadaş olurlarbirşey sormak istiyorum ara kanamam veya adetin kaç gün sürdü . Benimde başıma Ocak 20 bı ped şeklinde gördüm 21 kesildi böyle deyince yazmak istedim
İnanın ilk öğrendiğim hep öyle dua ettim beraber çalıştığım arkadaşın 5 yıldır olmuyor ağlayarak rabbim niye ona değil de bana diye sorguladım ya psikolojim epey gitti eşim korunuyordu ilaç ve iğneyi doktor tavsiye etmemişti emziriyorum diye spral da biriki yıl sonra yine düşünürüm diye istememiştimNe güzle beraber büyürler işte :) hazır çocukla uğraşıyorken bir anda ikisi de büyür gider.
Bu arada nasıl korunuyordunuz? Şöyle hamile kalsam keşke ya
Demek ki bebişin nasibi varmış :)İnanın ilk öğrendiğim hep öyle dua ettim beraber çalıştığım arkadaşın 5 yıldır olmuyor ağlayarak rabbim niye ona değil de bana diye sorguladım ya psikolojim epey gitti eşim korunuyordu ilaç ve iğneyi doktor tavsiye etmemişti emziriyorum diye spral da biriki yıl sonra yine düşünürüm diye istememiştim
Rabbimin mucizesi işte nasibi varmış demek ki benim yengemin öyle olmuş 3 ay adet gormus karın agrisiyla doktora gidince öğrendi. Rabbim hayrlı kolay doğumun olsun inşallahÇok teşekğekkğr ederim ya inanın ben şok oldum 4 ocaktan 10 ocağa kadar yoğun bi şekilde adet oldum benim normalde de çok uzun sürer salgın sebebiyle 31 ocakta kan verdim değerler yüksek çıkınca kadın doğumda 3 şubatta ultrasona gittiğimde bana neredeyse 5 haftalık kese dedi şok oldum yani dediğiniz gibi az bi kanama olsa şüphelenirdim düpedüz adet kanamasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?