Sürpriz gebelik

Portuga Zeze

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
43
-1
6
32
Merhaba sevgili hanımlar benim kızım 14 aylık ve ben korundupum halde hamile olduğumu öğrendim hatta üstüne görmek dediğimiz tabirle hamile kalıp üzerine adet olmuşum neyse velhasıl öğrendiğimde çok ağladım kızım emiyor ve ben zor bi işle meşgulüm hazır değildim mesleğim gereği gurbetteyim yani Allah’ın verdiği canı almak gibi bi cesarete asla sahip değilim ama o kadar korkuyorum ve cesaretim yok ki sizden tek ricam benim gibi istemeden anne olanlar ve tüm kalbiyle anne olanlar doğursun doğurmasın bana biraz pozitif enerji verebilir mi çok ihtiyacım var çaresiz hissediyorum

Öncellikle tebrik ederim kzum kızına da kardeş iyi olur arkadaş olurlar birşey sormak istiyorum ara kanamam veya adetin kaç gün sürdü . Benimde başıma Ocak 20 bı ped şeklinde gördüm 21 kesildi böyle deyince yazmak istedim

Ne güzle beraber büyürler işte :) hazır çocukla uğraşıyorken bir anda ikisi de büyür gider.
Bu arada nasıl korunuyordunuz? Şöyle hamile kalsam keşke ya

Korunma yönteminizi değiştirin
Pozitif enerji olarak da sütünü kesmenze gerek yok yeterli beslenirsnz doktornz da onay verirse emzirmeye devam edebilirsiniz uzulmyn

Hayırlı olsun bebişiniz kolay olacak diye bir şey söylemek yanlış olur siz de taze annesiniz. Zor bir yol bekliyor ama bir gülüş insanı mest edince çekiliyor. Rabbim kolaylıklar versin

Çok teşekğekkğr ederim ya inanın ben şok oldum 4 ocaktan 10 ocağa kadar yoğun bi şekilde adet oldum benim normalde de çok uzun sürer salgın sebebiyle 31 ocakta kan verdim değerler yüksek çıkınca kadın doğumda 3 şubatta ultrasona gittiğimde bana neredeyse 5 haftalık kese dedi şok oldum yani dediğiniz gibi az bi kanama olsa şüphelenirdim düpedüz adet kanamasıydı

Ne güzle beraber büyürler işte :) hazır çocukla uğraşıyorken bir anda ikisi de büyür gider.
Bu arada nasıl korunuyordunuz? Şöyle hamile kalsam keşke ya
İnanın ilk öğrendiğim hep öyle dua ettim beraber çalıştığım arkadaşın 5 yıldır olmuyor ağlayarak rabbim niye ona değil de bana diye sorguladım ya psikolojim epey gitti eşim korunuyordu ilaç ve iğneyi doktor tavsiye etmemişti emziriyorum diye spral da biriki yıl sonra yine düşünürüm diye istememiştim

Demek ki bebişin nasibi varmış :)

Rabbimin mucizesi işte nasibi varmış demek ki benim yengemin öyle olmuş 3 ay adet gormus karın agrisiyla doktora gidince öğrendi. Rabbim hayrlı kolay doğumun olsun inşallah

ilk bebeğimin bir yaş doğum günün de bir aylık hamile olduğumu öğrenmiştim..20 yaşındaydım daha o kadar ağlamıştım ki..hem emzirdiğim için hem de hazır hissetmediğim için..sonra kendimi alıştırdım bu duruma ve 5 ay daha emzirdim bebeğimi..iki erkek büyütmek zor oldu ama kurallar ve düzenle bir çok şeyin üstesinden geldiğime inanıyorum..
stres yapmayın asla..bebek sahibi olmak için herşeyini veren insanları hatırlayalım ve vardır bunda da bir hayır diyelim..o an ağlasak da şimdi 13 ve 11 yaşındalar ve bir çok şey de o kadar yardımları oluyor ki..gururla bakıyorum onlara..böyle olmasaydı asla 2. bir çocuğa hazır olmazdım...hatta şuan 10 aylık bir kızım var sizin gibi beklemediğim bir gebelik oldu..bütün planlarım yaşam tarzım etkilenmiş olsa da veren bir sebepten ötürü verdi diyorum hayatla ilgili planlarımı ertelemiyorum sadece onlara göre yol çiziyorum hepsini çok seviyorum..sadece stesle yaşamayın inanın sonrasın da o zor günler o kadar hızlı geçecek ki ne zaman büyüdüler diyeceksiniz

Oğlum 26 aylıkken planlı olarak hamile kaldım ama bu korkular bende bile var. Evet bazen oğlumun yaramazlıklarına maruz kalınca kardeşi doğduğunda nasıl ikisini birden idare edeceğim diye düşünüyorum ama bu günler geçecek. Parka gittik geçen gün iki kardeş oynuyordu ve oğlumu aralarına almadılar. Bir üzüldü ki oğlum kıyamam, sarıldım hemen 'sabret havalar ısınınca kardeşin gelecek beraber oynayacaksınız.' dedim. O an ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Kolay olmayacaktır ama güzel olacağına eminim siz de böyle düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…