• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Sürpriz Evlenme Teklifi

ebisssss

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.270
271
163
Slm kızlar;

Dün itibariyle sevgilimden evlenme teklifi almış bulunuyorum. Bizim beraberliğimiz zaten 4 senedir sürüyor, ama o mesleği dolayısıyla şehir dışında. İki gün önce iş çıktı Mersin'e gidiyorum dedi bana. Dün ben onu Mersin'de diye biliyorum. Gün içinde de sürekli işim var falan dedi konuşamadık telefonla. Ben iyice sinirlendim. ( Bilerek sinirlendiriyormuş beni :)) Neyse akşam oldu, ben eve dönüyorum. Otobüsten indim, apartmana girdim ki sevgilim karşımda :)) elinde çiçek, yüzük, bir de bonny food un keklerinden yaptırmış, üstünde benimle evlenir misin yazıyor. iki dk önce adama köpüren ben gitti, pamuk gibi bi hatun geldi. Çok şaşırdım, çok duygulandım. Ve kabul ettim tabi ;) Şimdi 25 Ocak'ta istemeye gelecekler bakalım :)

çok güzel çok sevindim senin adına :) Allah çok mutlu mesut etsin inşallah :)

iste teklif dedigin böyle olacak hic ummadigin bir anda basbasa abartisiz:16: cok mutlu olun insaallah ne diyelim allah tamamina erdirsin :nazar:

Ben de hiç beklemiyordum, çok hoşuma gitti, teşekkür ederim canım :)

Gerçekten çok güzel süpriz dolu teklif olmuş.Allah tamamına erdirsin inşallah.Mutluluklar :16:

çok hoş bir sürpriz olmuş:)) allah tamamına erdirsin, biz daha benim ailemi tanışma için ikna etme aşamasındayız, darısı başımaaa:5:

çok hoş bir sürpriz olmuş:)) allah tamamına erdirsin, biz daha benim ailemi tanışma için ikna etme aşamasındayız, darısı başımaaa:5:

Teşekkür ederim:16: Daha iyileri sizin oldun, darısı tüm isteyenlere olsun inşallah. Aileni de takma kafana, elbet bir gün ikna olacaklar canım seni üzmek istemedikleri için.

Teşekkür ederim:16: Daha iyileri sizin oldun, darısı tüm isteyenlere olsun inşallah. Aileni de takma kafana, elbet bir gün ikna olacaklar canım seni üzmek istemedikleri için.

süreç yoruyor napim, beklemedeyiz :97:, artık sevgilim de sabır sabır, ne kadar daha hayallerimizi ertelicez diyor bari şafak ver de geri sayım yapayım diyor onu da veremiyorum ::6: ya hakkımızda hayırlısı :127:

süreç yoruyor napim, beklemedeyiz :97:, artık sevgilim de sabır sabır, ne kadar daha hayallerimizi ertelicez diyor bari şafak ver de geri sayım yapayım diyor onu da veremiyorum ::6: ya hakkımızda hayırlısı :127:

Canım birbirinize tutunun, sevginize tutunun, sabredin, başka yapacak bir şey yok. Sen de bu arada ailenle onları çok sinirlendirmeden konuşmaya çalış. Önce anneni ikna et bence

vuuu süprize bak çok güzell :16:
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ikinizede bir yastıkda kocayın inşallahh :17:

vuuu süprize bak çok güzell :16:
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ikinizede bir yastıkda kocayın inşallahh :17:

ahh annem annem.....hakkımızda hayırlsıı :) :97:

Hayırlı uğurlu olsun.Güzel süpriz yapmış.:nazar:

Çok teşekkür ederim kızlar, sevgilim 4 sene durdu durdu, son sene romantik bir adam oldu çıktı :) Daha güzel teklifler sizin olsun inşallah, hepimiz mutlu olalım:16:

Slm kızlar;

Dün itibariyle sevgilimden evlenme teklifi almış bulunuyorum. Bizim beraberliğimiz zaten 4 senedir sürüyor, ama o mesleği dolayısıyla şehir dışında. İki gün önce iş çıktı Mersin'e gidiyorum dedi bana. Dün ben onu Mersin'de diye biliyorum. Gün içinde de sürekli işim var falan dedi konuşamadık telefonla. Ben iyice sinirlendim. ( Bilerek sinirlendiriyormuş beni :)) Neyse akşam oldu, ben eve dönüyorum. Otobüsten indim, apartmana girdim ki sevgilim karşımda :)) elinde çiçek, yüzük, bir de bonny food un keklerinden yaptırmış, üstünde benimle evlenir misin yazıyor. iki dk önce adama köpüren ben gitti, pamuk gibi bi hatun geldi. Çok şaşırdım, çok duygulandım. Ve kabul ettim tabi ;) Şimdi 25 Ocak'ta istemeye gelecekler bakalım :)

hayırlısı olsun süpriz güzelmiş :nazar: Allah mesut etsin:16:
Darısı başımıza :9:

Hayırlı olsun canım.
Darısı bizim gibi evlilik alışverişlerinde koşturacağın zamanlara inşallah.

hayırlısı olsun süpriz güzelmiş :nazar: Allah mesut etsin:16:
Darısı başımıza :9:

Amin canım, darısı tüm isteyenlere olsun :1:

Hayırlı olsun canım.
Darısı bizim gibi evlilik alışverişlerinde koşturacağın zamanlara inşallah.

Amiiinnn :16: o günler gelecek mi diyorum kendi kendime ama elbet geliyor galiba :)

Back