• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz Doğum Günü ?

SecretWomen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
486
376
303
Merhaba arkadaslar

Bi konuda yardiminiza ihtiyacim var ;

Cok yakin arkadasim dostum olan kisinin pazartesi dogum gunu. Bu arkadasim evli iki cocuklu dunya tatlisi bir insan ..
Ben bu arkadasima onun bana yaptigi gibi esiyle anlasip surpriz dogum gunu hazirlamak istiyorum fakat sorun su ki ; esiyle aralari son zamanlarda hic iyi degil pamuk ipligine baglandi iliskileri .. Ve bu duruma cok cok uzuluyorum . Onu keyiflendirmek mutlu etmek istiyorum.. esine de soylesem olur diyecek ama ya arkadasim onunla hazirlanan surprizden hosnut olmazsa?
Mutlu edeyim derken canini sikarsam?
Hani bu surpriz belki aralarinin duzelmesine vesile olur mu yoksa kotu mu olur ?
Bir karar veremedim ..
Siz arkadasimin yerinde olsaniz aranizin bozuk oldugu esinizle size boyle bir surpriz hazirlansa tepkiniz ne olurdu ?

Cevaplarinizi bekliyorum..

Merhaba arkadaslar

Bi konuda yardiminiza ihtiyacim var ;

Cok yakin arkadasim dostum olan kisinin pazartesi dogum gunu. Bu arkadasim evli iki cocuklu dunya tatlisi bir insan ..
Ben bu arkadasima onun bana yaptigi gibi esiyle anlasip surpriz dogum gunu hazirlamak istiyorum fakat sorun su ki ; esiyle aralari son zamanlarda hic iyi degil pamuk ipligine baglandi iliskileri .. Ve bu duruma cok cok uzuluyorum . Onu keyiflendirmek mutlu etmek istiyorum.. esine de soylesem olur diyecek ama ya arkadasim onunla hazirlanan surprizden hosnut olmazsa?
Mutlu edeyim derken canini sikarsam?
Hani bu surpriz belki aralarinin duzelmesine vesile olur mu yoksa kotu mu olur ?
Bir karar veremedim ..
Siz arkadasimin yerinde olsaniz aranizin bozuk oldugu esinizle size boyle bir surpriz hazirlansa tepkiniz ne olurdu ?

Cevaplarinizi bekliyorum..
Bence ös bi program yapın mesela öğle yemeği gibi sonra da cocuklara üç saat ben bakıcaö diyin. Tabi eşi de bu üç saat için bişeyler hazırlasın.
Cok mu şeyolur

Şahsen ben istemem arkadaşımın eşim ile konuşmasını herkes programı nı ayrı yapsın, eşi ne alaka .

O zaman sıkıntı olmaz .
Benim sorum esiyle plan yapip yapamayacagim degildi.
Sorun esiyle arasi iyi degilken ona beraber surpriz hazirlamak onlari mutlu bir gunde bir araya getirmeye calismak ne ile sonuclanjr diyeydi..
Programima esini katmayip mi devam edeyim yoksa aralari yokken esini de dahil edip barismalarina vesile olabilir miyim ?
Size Esinizle kusken onla beraber surprz yapilsa hosunuza gidr ortam bozulmasin diye gulermiydiniz yoksa o var diye suratiniz asik olarak ortami idareye mi gecerdiniz ?

Ben barismalarinI cok ama cok istiyorum ikiside cok inatci . Fakat ne ile karsilasacagimi kestiremiyorum

Ben sahsen sevinirdim.
Ama arkadasinizin huyu farkli olabilir
Sevinmeyedebilir
Siz daha iyi tanirsiniz arkadasinizi

bence çok riskli bir hareket.
kendimden pay biçeyim, erkek arkadaşımla aram bozukken birisiyle buluşursak surat asmadan duracağım diye canım çıkıyor ve bundan nefret ediyorum. ki düşünün bu sadece ufak tefek ara bozuklukları. hele bir de sizin arkadaşınızınki gibi ilişkimizin pamuk ipliğine bağlı olduğu bir durum olsa asssssla böyle bir şey yapılmasını istemezdim

Benim sorum esiyle plan yapip yapamayacagim degildi.
Sorun esiyle arasi iyi degilken ona beraber surpriz hazirlamak onlari mutlu bir gunde bir araya getirmeye calismak ne ile sonuclanjr diyeydi..
Programima esini katmayip mi devam edeyim yoksa aralari yokken esini de dahil edip barismalarina vesile olabilir miyim ?
Size Esinizle kusken onla beraber surprz yapilsa hosunuza gidr ortam bozulmasin diye gulermiydiniz yoksa o var diye suratiniz asik olarak ortami idareye mi gecerdiniz ?

Ben barismalarinI cok ama cok istiyorum ikiside cok inatci . Fakat ne ile karsilasacagimi kestiremiyorum
Kavga sebeplerini biliyor musunuz çok mu kötü olaylar yaşandı eğer barışmayacak kadar kötü olaylar yaşandıysa eşiyle plan yapmayın.

Ya bana olmaz gibi geldi,
Neticede herkes her şeyin farkında, tesadüfi bir durum değil ki.
Böyle işleri bir de eline yüzüne bulaştırması var, bence hiç risk almayın. Arkadaşınızın derdi varsa dinleyin, doğumgünü için eşimin planı yoksa siz arladaşınızı alın dışarı çıkartın.

Back