• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürmek veya sürmemek..

esergry

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
13.303
28.202
598
40
Benim karma bir cildim var ama kışın yağlı bölgeler bile pul pul. Yeminle erkenden buruşacağım. Yaşım 33 :KK17:
Duşta cildimi temizliyorum çıkınca kremimi sürüyorum. Sabaha falan o nemli yumuşak cilt çok hoşuma gidiyor hatta. Ama gün içinde sanki bir şey yapıyorlar arkadaş. Cildim eskiye dönüyor gibi. Ben o bebeksi yumuşaklık kalsın istiyorum. İşyerinde gün içinde krem sürmek zorunda kalıyorum.
Renk farklılıkları da cabası ve fondöten kullanmak nefret ettiğim bir şey önemli bir şey olmadıkça kullanmam. Kullandığım bir mascara, kalem, allık.. :süslü:
Ellerimdeki kuruluktan hiç bahsetmiyorum bile ona alıştım..
Ya bir deyin hele ben ne yapayım öyle yağı bol bulan çingene gibi sürekli kremleneyim mi? Yoksa "şunu al bak elimi öpersin" diyeceğiniz ne var? :süslü:

Benim karma bir cildim var ama kışın yağlı bölgeler bile pul pul. Yeminle erkenden buruşacağım. Yaşım 33 :KK17:
Duşta cildimi temizliyorum çıkınca kremimi sürüyorum. Sabaha falan o nemli yumuşak cilt çok hoşuma gidiyor hatta. Ama gün içinde sanki bir şey yapıyorlar arkadaş. Cildim eskiye dönüyor gibi. Ben o bebeksi yumuşaklık kalsın istiyorum. İşyerinde gün içinde krem sürmek zorunda kalıyorum.
Renk farklılıkları da cabası ve fondöten kullanmak nefret ettiğim bir şey önemli bir şey olmadıkça kullanmam. Kullandığım bir mascara, kalem, allık.. :süslü:
Ya bir deyin hele ben ne yapayım öyle yağı bol bulan çingene gibi sürekli kremleneyim mi? Yoksa "şunu al bak elimi öpersin" diyeceğiniz ne var? :süslü:

Şimdi cilt tipimiz aynı sayılır.

Benim tavsiyem nem serumu, nem maskesi (tüm gece bekletilebilenlerden).

Bir de bb-cc krem kullanın cilt tipinize uygun. Temizleyici olarak da cildinizi kurutmayan ürünler kullanmalısınız.

bir ara aslında nemlendiricelere cildimizin alışık olmadığını, hatta cildin kendi kendini nemlendirdiğini ve ekstra nemlendirici sürüldüğünde cildin kimyasının bozulduğunu okumuştum bir makalede. bence cilt bakımı doğal şeylerle yapılmalı. Düzenli su içmek+balık yemek+spor yapmak. Limon,bal, salatalık gibi doğadan malzemelerle doğal bakım maskeleri yapmak v.s..

Günde 3 litreden az olmayacak şekilde su için. Bütün bu kuruluğunun sebebi az su içmenizdendir.

Renk farklılıkları için nemlendirici üzerine bb krem kullanabilirsiniz. Renk tonunu eşitler fondoten gibi ağır da değil

Bir alışamadım işte bb kreme de. Fondötenden daha hafif formül olmasına rağmen cildim nefes almıyormuş gibi geliyor.

3 litre çok fazla değil mi? Vücudu ve bilhassa böbrekleri yorar mahfeder, Vücut kitle endeksine göre belirlenir su miktarı
3 litre çok mu? En zayıf insan bile 2,5 litre içmesi gerekiyor. Benim gittiğim tüm doktorlar ve diyetisyenim hep böyle söylüyor.

3 litre çok mu? En zayıf insan bile 2,5 litre içmesi gerekiyor. Benim gittiğim tüm doktorlar ve diyetisyenim hep böyle söylüyor.

İşte hep bu sebepten o kuruluk.

Azmedip bir kaç kere denedim. Telefona hatırlatıcı falan yükledim. 2 litre içtim en fazla onda da çalışırken sürekli tuvalete gittim. En sonunda düzene girmedi devam edemedim. Şimdi susadıkça içiyorum.
Ben az içiyorum gerçekten biraz daha arttırılabilir ama 3 litre bana fazla gerçekten. Vücut sanki değerlendirmeden bu kadarı fazla der gibi hemen sistemden atıyor. :)

burada kilo,iklim, yapılan faaliyetler gibi koşullar göz önüne alınarak net bir şey denebilir. 2.5 deseniz yine neyse, 3 diyerek yanlış yönlendirmeyin bence insanları

Kesinlikle su. Kullanacağınız en mükemmel ürünler bile suyun verdiği yumuşaklığı vermeyecektir.

Ara ara çok su içerim bazen unuturum. O kadar fark varki arada dediğiniz gibi içmezsem pul pul öbür türlü hiç kurumamış gibi.

Bunun yanında kışın soğuktan koruyan yazın sıcaktan koruyan nemlendiriciler de kullanmak lazım.

Back
X