- 10 Ağustos 2009
- 26.131
- 18.284
- 823
Onların arap kafa ruhunu, biz anlamakta zorluk çekiyoruz , halk olarak çok arsızlar , mediniyetleri alışkanlıkları farklı ,harfleri farklı , onlar bize uymak zorunda ancak bu bir kaç nesil geçtikten sonra olacak arada terörlstler,çeteler oluşacak birde onlarla uğraşacağız bence burda barışı, huzuru bozana vatandaşlık verilmesin sürgün edilsin , vatandaşlık kolay verilmesin suç işleyen atılsın
Hala da çocuk yapmaya devam ediyorlar, hangi suriyeli kadını görsem hamile
Nice el kadar çocukları orada burada ziyan ettiler, sorumsuzlar, evlada kıymet verdikleri yok, verseler böyle olmaz
Yavaş yavaş acıma duygumu yitiriyorum ve öfkeliyim de
Son dönemlerde artan terör olayları, sınırlarda yaşananlar ister istemez kalbime bir öfke bıraktı
Bir de şunu düşünüyorum ; bu bizim başımıza gelseydi bizi kimse almazdı Mune
Türkler olarak ne Suriye'ye ne de başka bir ülkeye gidemezdik inan
Bizler ekmeğimizi hiç düşünmeden paylaştık onlarla ancak onlar mecburmuşuz gibi bir havaya girdiler
Bu şekilde yerleşmelerine izin vererek çok büyük hata yaptı devlet
Mülteci kamplarından çıkarılmamaları gerekiyordu ki, bir zaman sonra dönsünler geldikleri yere
Şu durumda vatanlarında sular durulsa bile dönmeyecekler, çünkü burada bedava yaşıyorlar
Bakıyorum genç, delikanlı adamlar burada ne işleri var anlayamıyorum
Biz olsak bu vatanı bırakıp gitmezdik, kendi toprağına, namusuna sahip çıkamayan adamlar burada bizim aslan gibi evlatlarımızın rızkını yiyor, bir yandan tonla duygu sömürüsü, artık fazla geliyor