Suriye'den Türkiye'ye 300 IŞİD'li cenazesi gelmiş!

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.100
18.286
haber.sol.org.tr/turkiye/suriyeden-turkiyeye-300-isidli-cenazesi-gelmis-123821
17:00
Suriye'den Türkiye'ye 300 IŞİD'li
cenazesi gelmiş!
Hürriyet Ankara Temsilcisi Deniz
Zeyrek, son bir yılda Suriye'den
Türkiye'ye 1050 cenaze geldiğini,
bunlardan 300'ünün IŞİD saflarında,
750'sinin ise PKK saflarından
olduğunu ileri sürdü.
Perşembe, 23 Temmuz 2015 15:21

CNN Türk’te yayınlanan 'Parametre'
programında konuşan Hürriyet
Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek,
Türkiye'den giderek Suriye'de
savaşanlarla ilgili çok üst düzey bir
yetkiliden aldığı rakamları paylaştı.
Zeyrek, "Türkiye'ye son 1 yılda
Suriye'den 1050 cenaze gelmiş.
Bunlardan 750'si PYD/YPG
saflarında, yani PKK saflarında IŞİD'e
karşı savaşanlar. 300 civarında da
IŞİD saflarında savaşanlar. Yani bu
rakam çok büyük bir rakam" dedi.

Allahım dünya nasıl bir yer oluyor. .

Ya zaten bizimkileri gomecek yer kalmadi bi de isidlileri mi buraya gomucekler

ilahi, o cenazeler zaten oraya giden türklerin cenazesi.
işide katılan türklerin...
İside katiliyolarsa benim gozumde turk olamazlar. Her insanin akli mantigi vardir. Onlara nasil inanabiliyolar. Kafalarinin icinseki beyinleri kullanmayanlar turk olamaz. Cunku turkler caliskandir zekidir. Bu osmanli turkiye falan hep boyle kuruldu. Turkler merhametli ve hosgorulusur. İskence edenlerle ayni soydan degilim ben. Burda da yatacak yerleri yok. Ben basbakan olsam geri yollardim cope atsinlar

Dogup buyudugu topraklara karsi dusmanca savasmaya goze alan sahislarda merhamet ve hosgoru mu kalir be kuzum..

Mantik olmadiktan sonra onlarin olmamasina hic sasirmamak lazim

Konya ilinde marangozlar sanayiinde kalfa çırak kalmamış IŞID a katılmışlar diye duydum.

ben konyadayım evet burda söylentilede aynı çok fazla ışıd var deniyor.lanet okuyup allah fırsat ermesin demekten başka bir şey yapamıyoruz.

islam adı altında kandırıyorlar ki bu örgütün islamiyetle ilgisi yok ve bu dünyada yaşıyan toplmlar içinde allah aını anmayacak örütlerden biri bu pislkler

neden konyada çok

malesef bende bu duyumu aldım neden orası yani

ayrıca cehennem yakıtları hiç mi kafanız yok

neden konyada çok

malesef bende bu duyumu aldım neden orası yani

aklıma bişey geliyoda konyalılar kızar bana

ayrıca cehennem yakıtları hiç mi kafanız yok

konyalılar neden kızsın dyeceksin ki konyalılar yobaz yada aşırı dinci vb...evet var böyleleri her yere var bundan 4 yıl önce istabul a gittim konya da görmediğim kadar çarşaflı kadın gördüm.

hani konyanın adı çıkmış dokuza inmez sekize gibi bir durum olmuş.oysa çok modern büyük güzel ferah bir şehir

konya belki sessiz hani olay çıkmaz kava çıkmaz vb..burda sığınmaları saklanmaları dahamı rahat oluyor yada başka sebebler mi bilemiyorum.

ama söylentiler o yönde maalesef

şimdi öncelikle şunu belirtmek isterim

aşırı dinci diye bi kavram yoktur

yada islam dini ile yobazın bunların bir arada kullanılması beni inanılmaz derecede rahatsız ediyor

he bide dinden soğuma var (ısınan soğuyamaz zaten )

neyse kastettiğim o değildi bide :)
.............................................................................

kaymak ...........................olanın diğer tabiriydi

konyayı biliyorum 1,5 sene yaşadım içinde olmasada acaba katılanlar merkezdenmi ilçelerdenmi çünkü ilçeler malesef gizlenmeleri için müsait hatta bu gereksiz bi kaç dizi var orada çekiliyor diye biliyorum

ordan birsi anlattı

hatta ne kadar korkunç şeyler söylemişti dilim varmıyor

ALLAH gençlerimize en çokta ana babalarına akıl versin sahip çıksınlar

geçlerin bi çoğunun boşluktan maneviyat eksiklikliğinden bu yolu tercih ettiklerini düşünüyorum

BİLSELERDİ YAPMAZLARDI

aynen islamiyetle yobazlığı aynı kefede tutumak beni de rahatsız ediyor ama bir yandan da yobazlık var maalesef dini bambaşka gösterip sanki öyleymiş gibi sunuluyor bu duruma gerçekten üzülüyorum

konuyu dine getirmek değil derdim sadece üzüntümü dile getirdim.

konya ya gelince bilemiyorum önceden de dediğim gibi ama konya adı geçiyor ve bir konyalı olarak böyle pisliklerin memleketimde olmalarından dolayıda üzüntüm daha da fazla

rabbim fırsat vermesin.

Dogup buyudugu topraklara karsi dusmanca savasmaya goze alan sahislarda merhamet ve hosgoru mu kalir be kuzum..

Mantik olmadiktan sonra onlarin olmamasina hic sasirmamak lazim
Ben de onu diyorum. Bana biraksalar yakarim o cesetleri onlara bu topraklarda yaticak yer bile olmamasi lazim

Gidenlerin hepsinin böyle cenazesi gelsin diyesim geliyor, ana babalarına yazık.

Pyd/ypg'ye katılanlar da varmış türkiyeden. Bunu yeni duyuyorum ben.

Fatihte Sarachane parkinda stand kurmuslardi bir zamanlar. Cihad cihad diyip brosur dagitiyorlardi.

Ahhh ahhhh bunlara inananlarin kafasina tukureyim. Bir de bizlere Tağut diyorlar. Bizi musluman görmüyorlar.

Memleketin altina dinamit koydular

Neymiş o korkunç şeyler anlatında bilelim
O malum dizileri bilşyorum ama o zamanklar öyle denmiyordu neyse
Bide konyada yobaz aşırı dinci ben niye görmedim
Evet başım örtülü ama çarşaflı değilim bende hiç görmedim bende konyaydım hiç rast gelmedim

niye bana kızarak yazdınız yahu

ben aşırı dnci diye bi kavramı kabul etmiyorum yazdımdı yukarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…