Işid bu kadar elemanı nereden buluyor yahu nasık örgütlenmiş nasıl gençleri içine çekiyor neler vadediyor 300 cenaze korkunç bir rakam canlı sayısını düşünemiyorum
Acı ama gerçek maalesef bende aynı şekilde duydum 100 e yakın kişi gitmiş diyeKonya ilinde marangozlar sanayiinde kalfa çırak kalmamış IŞID a katılmışlar diye duydum.
ilahi, o cenazeler zaten oraya giden türklerin cenazesi.Ya zaten bizimkileri gomecek yer kalmadi bi de isidlileri mi buraya gomucekler
İside katiliyolarsa benim gozumde turk olamazlar. Her insanin akli mantigi vardir. Onlara nasil inanabiliyolar. Kafalarinin icinseki beyinleri kullanmayanlar turk olamaz. Cunku turkler caliskandir zekidir. Bu osmanli turkiye falan hep boyle kuruldu. Turkler merhametli ve hosgorulusur. İskence edenlerle ayni soydan degilim ben. Burda da yatacak yerleri yok. Ben basbakan olsam geri yollardim cope atsinlarilahi, o cenazeler zaten oraya giden türklerin cenazesi.
işide katılan türklerin...
İside katiliyolarsa benim gozumde turk olamazlar. Her insanin akli mantigi vardir. Onlara nasil inanabiliyolar. Kafalarinin icinseki beyinleri kullanmayanlar turk olamaz. Cunku turkler caliskandir zekidir. Bu osmanli turkiye falan hep boyle kuruldu. Turkler merhametli ve hosgorulusur. İskence edenlerle ayni soydan degilim ben. Burda da yatacak yerleri yok. Ben basbakan olsam geri yollardim cope atsinlar
Konya ilinde marangozlar sanayiinde kalfa çırak kalmamış IŞID a katılmışlar diye duydum.
neden konyada çok
malesef bende bu duyumu aldım neden orası yani
aklıma bişey geliyoda konyalılar kızar bana
ayrıca cehennem yakıtları hiç mi kafanız yok
konyalılar neden kızsın dyeceksin ki konyalılar yobaz yada aşırı dinci vb...evet var böyleleri her yere var bundan 4 yıl önce istabul a gittim konya da görmediğim kadar çarşaflı kadın gördüm.
hani konyanın adı çıkmış dokuza inmez sekize gibi bir durum olmuş.oysa çok modern büyük güzel ferah bir şehir
konya belki sessiz hani olay çıkmaz kava çıkmaz vb..burda sığınmaları saklanmaları dahamı rahat oluyor yada başka sebebler mi bilemiyorum.
ama söylentiler o yönde maalesef
şimdi öncelikle şunu belirtmek isterim
aşırı dinci diye bi kavram yoktur
yada islam dini ile yobazın bunların bir arada kullanılması beni inanılmaz derecede rahatsız ediyor
he bide dinden soğuma var (ısınan soğuyamaz zaten )
neyse kastettiğim o değildi bide :)
.............................................................................
kaymak ...........................olanın diğer tabiriydi
konyayı biliyorum 1,5 sene yaşadım içinde olmasada acaba katılanlar merkezdenmi ilçelerdenmi çünkü ilçeler malesef gizlenmeleri için müsait hatta bu gereksiz bi kaç dizi var orada çekiliyor diye biliyorum
ordan birsi anlattı
hatta ne kadar korkunç şeyler söylemişti dilim varmıyor
ALLAH gençlerimize en çokta ana babalarına akıl versin sahip çıksınlar
geçlerin bi çoğunun boşluktan maneviyat eksiklikliğinden bu yolu tercih ettiklerini düşünüyorum
BİLSELERDİ YAPMAZLARDI
Ben de onu diyorum. Bana biraksalar yakarim o cesetleriDogup buyudugu topraklara karsi dusmanca savasmaya goze alan sahislarda merhamet ve hosgoru mu kalir be kuzum..
Mantik olmadiktan sonra onlarin olmamasina hic sasirmamak lazim
Neymiş o korkunç şeyler anlatında bilelimşimdi öncelikle şunu belirtmek isterim
aşırı dinci diye bi kavram yoktur
yada islam dini ile yobazın bunların bir arada kullanılması beni inanılmaz derecede rahatsız ediyor
he bide dinden soğuma var (ısınan soğuyamaz zaten )
neyse kastettiğim o değildi bide :)
.............................................................................
kaymak ...........................olanın diğer tabiriydi
konyayı biliyorum 1,5 sene yaşadım içinde olmasada acaba katılanlar merkezdenmi ilçelerdenmi çünkü ilçeler malesef gizlenmeleri için müsait hatta bu gereksiz bi kaç dizi var orada çekiliyor diye biliyorum
ordan birsi anlattı
hatta ne kadar korkunç şeyler söylemişti dilim varmıyor
ALLAH gençlerimize en çokta ana babalarına akıl versin sahip çıksınlar
geçlerin bi çoğunun boşluktan maneviyat eksiklikliğinden bu yolu tercih ettiklerini düşünüyorum
BİLSELERDİ YAPMAZLARDI
niye bana kızarak yazdınız yahuNeymiş o korkunç şeyler anlatında bilelim
O malum dizileri bilşyorum ama o zamanklar öyle denmiyordu neyse
Bide konyada yobaz aşırı dinci ben niye görmedim
Evet başım örtülü ama çarşaflı değilim bende hiç görmedim bende konyaydım hiç rast gelmedim