Suriye'de en büyük zulmü yine kadınlar çekiyor. Hem Esad'ın askerleri hem de muhaliflerin silahlı gruplarının hedefinde kadınlar yer alıyor.
Şimdiye kadar 6 bin kadın tecavüze uğradı. El Kaide militanları ise kadınlara saatlik nikah kıyarak tecavüz ediyor. Hatırlanacağı gibi bir müftü de Suriye'deki ÖSO askerleri için geçici nikahla tecavüzü helal saymıştı.
TECAVÜZE UĞRAYAN KADINI TOPLUM DA DIŞLIYOR
Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Ağı (EMRHN), çatışmaların başladığı 2011 yılının Mart ayından beri 6000 kadar kadının tecavüze uğradığına işaret ediyor. Örgütün sözcüsü bu kadınların yaşadıkları toplumda kınanıp dışlandıklarını ve sıklıkla evlerini terk etmek zorunda kaldıklarını vurguladı.
Örgütün hazırladığı raporda ayrıca kadınların keskin nişancıların hedefi olduklarına, çoğu zaman çocuklarıyla canlı kalkan olarak kullanıldıklarına dikkat çekildi.
Birleşmiş Milletler verilerine göre Suriye'deki çatışmalarda 100 bini aşkın insanın hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. İki milyondan fazla Suriyeli ise yaşadıkları yerleri terketti.
Lütfen ama abla..Günaha girmemek için nikah kıyıyorlar..Tertemiz adamlar
Arkadaslar tarih Bosna`da tufekle tecavuzleri henuz unutmadí, Annelere yavrularinin eslerinin onunde yapilan zulmu hic bir vicdan unutmadi unutamaz..Her savasta kadin zulmu,kadin istismari.
erkekler asker gibi ölürken kadinlarin namuslari aileleri bedenleri ve ruhlari katlediliyor.
Hepiniz Allah katinda lanetlisiniz, tarih sizleri asla affetmeyecek ve de bizler. Ne ala memleket agzin var konusuyorsun, azginligina gore fetva veriyorsun, nikahla kimi neyi kandiriyorsun sen yahu, Serefsiz pislikler.. Hayvanlar sizden daha namusludur.
islam dedikleri din böyle işte..hangi dinde böyle birşey var nikah kıy tecavüz et..diğer dinlerde direk tecavüz var:)
evet cıhadı gayet normal goruyorum yanı esad guclerı veya baska ulkelerdekıler muslumanlara isanlara zulmetsın oldursun katletsın kadınlara kızlara tecavuz etsın cocuklarının acımadan kafasını kessın muslumanlarda oturup beklesın kaderıne razımı olsun İslâm'da barış esastır, savaş meşrû savunma sebebiyle zorunlu kalınca yapılır. Başkaları müslümanların hak ve özgürlüklerine saldırmadıkça kimse ile savaş yapılmaz o ayetlerı ben yorumladamadım oldugu gıbı elımdekı kuranıkerımdekı mealını yazdım ve zaten acıkca neden ve nıcın savısılacagı kuranıkerımde yazıyor (cıhad nıkahı yok dıye kesın bırsey soyleyemecegımze gore selefıler ve vahabılerınde yaptıgınıda kesın olarak soylenemez) ve cıhad farzdır ve ayetlerde oldugu gıbı allah tarafındanda helal kılınmıs hatta muslumanlara yapılan zulumlerde savaslarda muslumanların karsılık vermesı savaşması cıhad yapması allah tarıfından ayetlerle emredılmıstırSuriyedekiler, esad nusayridir yani sizin söylediğinize göre mutaya sünniler gibi karşıdırlar. O halde cihat nikahını söylediğim gibi selefiler,vahabiler yapar. Evet bu fetvaları veren kafirdir, aşağılıktır...
Savaşı da bu kadar normal görüp, adamlar savaş anında uçkurunun peşine mi düşerler sorunuza şaşırdım. Bana göre savaşın insan öldürmenin, tecavüzden farkı yok.
Ayrıca ayetler paylaşılmış hangi alime göre yorumladınız? savaşınız derken cephede insan öldürmekten mi bahsediliyor?
Bir de bu haberler yalan diyorsunuz da müslüman kardeşlerden olan mursi kızların 9 yaşında evlendirilmesi gibi pek çok sapıkça yasalar çıkarmadı mı? cihat nikahı yapmayacaklarını nereden biliyorsunuz?
Bu verdiğim kaynakta da her iki tarafa göre bu konu haber yapılmış (yani cihat nikahı yok diye kesin bir şey söyleyemeyiz): Tunus'taki 'seks cihadı' iddiaları doğru mu? - BBC Turkce - Haberler
evet cıhadı gayet normal goruyorum yanı esad guclerı veya baska ulkelerdekıler muslumanlara isanlara zulmetsın oldursun katletsın kadınlara kızlara tecavuz etsın cocuklarının acımadan kafasını kessın muslumanlarda oturup beklesın kaderıne razımı olsun İslâm'da barış esastır, savaş meşrû savunma sebebiyle zorunlu kalınca yapılır. Başkaları müslümanların hak ve özgürlüklerine saldırmadıkça kimse ile savaş yapılmaz o ayetlerı ben yorumladamadım oldugu gıbı elımdekı kuranıkerımdekı mealını yazdım ve zaten acıkca neden ve nıcın savısılacagı kuranıkerımde yazıyor (cıhad nıkahı yok dıye kesın bırsey soyleyemecegımze gore selefıler ve vahabılerınde yaptıgınıda kesın olarak soylenemez) ve cıhad farzdır ve ayetlerde oldugu gıbı allah tarafındanda helal kılınmıs hatta muslumanlara yapılan zulumlerde savaslarda muslumanların karsılık vermesı savaşması cıhad yapması allah tarıfından ayetlerle emredılmıstır
Arkadaslar tarih Bosna`da tufekle tecavuzleri henuz unutmadí, Annelere yavrularinin eslerinin onunde yapilan zulmu hic bir vicdan unutmadi unutamaz..Her savasta kadin zulmu,kadin istismari.
erkekler asker gibi ölürken kadinlarin namuslari aileleri bedenleri ve ruhlari katlediliyor.
Hepiniz Allah katinda lanetlisiniz, tarih sizleri asla affetmeyecek ve de bizler. Ne ala memleket agzin var konusuyorsun, azginligina gore fetva veriyorsun, nikahla kimi neyi kandiriyorsun sen yahu, Serefsiz pislikler.. Hayvanlar sizden daha namusludur.
islamda allahın emrı olan hersey farzdır ve ve dınımızde farz olan bıcok sey var kuranı kerımde yazan bunlar 32 farzda yazmadıgı ıcın farz degıldır demek yanlıs olurDinimizde 32 farz vardir
Cihat bunlardan biri olmadigi icin farz degildir
Lutfen yanlis bilgi vermeyelim
islamda allahın emrı olan hersey farzdır ve ve dınımızde farz olan bıcok sey var kuranı kerımde yazan bunlar 32 farzda yazmadıgı ıcın farz degıldır demek yanlıs olur
....seçim meselesi bu .alimler bu konuda ayrılıga düşmüşler ve kimi alime göre el yüz kapatmak farz değildir kimi alime göre ise farzdır..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?