• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suriye'de 6 bin kadına tecavüz

Arkadaslar tarih Bosna`da tufekle tecavuzleri henuz unutmadí, Annelere yavrularinin eslerinin onunde yapilan zulmu hic bir vicdan unutmadi unutamaz..Her savasta kadin zulmu,kadin istismari.
erkekler asker gibi ölürken kadinlarin namuslari aileleri bedenleri ve ruhlari katlediliyor.
Hepiniz Allah katinda lanetlisiniz, tarih sizleri asla affetmeyecek ve de bizler. Ne ala memleket agzin var konusuyorsun, azginligina gore fetva veriyorsun, nikahla kimi neyi kandiriyorsun sen yahu, Serefsiz pislikler.. Hayvanlar sizden daha namusludur.

Suriye'de en büyük zulmü yine kadınlar çekiyor. Hem Esad'ın askerleri hem de muhaliflerin silahlı gruplarının hedefinde kadınlar yer alıyor.

Şimdiye kadar 6 bin kadın tecavüze uğradı. El Kaide militanları ise kadınlara saatlik nikah kıyarak tecavüz ediyor. Hatırlanacağı gibi bir müftü de Suriye'deki ÖSO askerleri için geçici nikahla tecavüzü helal saymıştı.

TECAVÜZE UĞRAYAN KADINI TOPLUM DA DIŞLIYOR

Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Ağı (EMRHN), çatışmaların başladığı 2011 yılının Mart ayından beri 6000 kadar kadının tecavüze uğradığına işaret ediyor. Örgütün sözcüsü bu kadınların yaşadıkları toplumda kınanıp dışlandıklarını ve sıklıkla evlerini terk etmek zorunda kaldıklarını vurguladı.

Örgütün hazırladığı raporda ayrıca kadınların keskin nişancıların hedefi olduklarına, çoğu zaman çocuklarıyla canlı kalkan olarak kullanıldıklarına dikkat çekildi.

Birleşmiş Milletler verilerine göre Suriye'deki çatışmalarda 100 bini aşkın insanın hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. İki milyondan fazla Suriyeli ise yaşadıkları yerleri terketti.

islam dedikleri din böyle işte..hangi dinde böyle birşey var nikah kıy tecavüz et..diğer dinlerde direk tecavüz var:)

Arkadaslar tarih Bosna`da tufekle tecavuzleri henuz unutmadí, Annelere yavrularinin eslerinin onunde yapilan zulmu hic bir vicdan unutmadi unutamaz..Her savasta kadin zulmu,kadin istismari.
erkekler asker gibi ölürken kadinlarin namuslari aileleri bedenleri ve ruhlari katlediliyor.
Hepiniz Allah katinda lanetlisiniz, tarih sizleri asla affetmeyecek ve de bizler. Ne ala memleket agzin var konusuyorsun, azginligina gore fetva veriyorsun, nikahla kimi neyi kandiriyorsun sen yahu, Serefsiz pislikler.. Hayvanlar sizden daha namusludur.

Aklimdan gecenlere tercüman olmusun tesekkürler.

Nasır el Ömer kimdir nedir bilmem ama Allah'ın haram kıldığını helal saydıgı için kafirdir bulutefe arkadaşımızın da dediği gibi. ayrıca şia'lar cariye sıfatı bile alamazlar çünkü mürteddirler yani müslümanlıktan ayrılmışlardır. üstüne üstün sen burdan kalk cihada git orda uçkurunu düşün aklınız alıyor mu?? biraz açın izleyin o savaş videolarını da bakın bakalım onların ilişkiye ayıracak vakitleri varmıymış ? bir tane zındığın lafıyla müslümanlara iftira atmak saçma olur. evet bu fetvayı veren alim olamaz olsa olsa kafir olur!

islam dedikleri din böyle işte..hangi dinde böyle birşey var nikah kıy tecavüz et..diğer dinlerde direk tecavüz var:)

İslam böyle bir din değildir..Sapla samanı karıştırmayalım lütfen.
Yaptıkları her pisliği sözüm ona islama uyduranların yaptıklarından islam sorumlu değildir.

Keza şeriat ile yönetildiğini iddia eden hiç bir ülke, şeriatle yönetilmemektedir. Şeriat devlet yönetimi bazında "ütopik" bir yönetim şeklidir. Tıpkı komünizm gibi.

Kuran kadını "fotosentez yapan bir canlı" gibi tanımlamaz. Ama şeriat hükümlerinin geçerli olduğu ülkelere bir bakın..Kadınların bitkiden farkları yok.

Suriye’dekiler, esad nusayridir yani sizin söylediğinize göre mut’aya sünniler gibi karşıdırlar. O halde cihat nikahını söylediğim gibi selefiler,vahabiler yapar. Evet bu fetvaları veren kafirdir, aşağılıktır...

Savaşı da bu kadar normal görüp, adamlar savaş anında uçkurunun peşine mi düşerler sorunuza şaşırdım. Bana göre savaşın insan öldürmenin, tecavüzden farkı yok.

Ayrıca ayetler paylaşılmış hangi alime göre yorumladınız? ’savaşınız’ derken cephede insan öldürmekten mi bahsediliyor?

Bir de bu haberler yalan diyorsunuz da müslüman kardeşlerden olan mursi kızların 9 yaşında evlendirilmesi gibi pek çok sapıkça yasalar çıkarmadı mı? cihat nikahı yapmayacaklarını nereden biliyorsunuz?

Bu verdiğim kaynakta da her iki tarafa göre bu konu haber yapılmış (yani cihat nikahı yok diye kesin bir şey söyleyemeyiz): Tunus'taki 'seks cihadı' iddiaları doğru mu? - BBC Turkce - Haberler

Suriye’dekiler, esad nusayridir yani sizin söylediğinize göre mut’aya sünniler gibi karşıdırlar. O halde cihat nikahını söylediğim gibi selefiler,vahabiler yapar. Evet bu fetvaları veren kafirdir, aşağılıktır...

Savaşı da bu kadar normal görüp, adamlar savaş anında uçkurunun peşine mi düşerler sorunuza şaşırdım. Bana göre savaşın insan öldürmenin, tecavüzden farkı yok.

Ayrıca ayetler paylaşılmış hangi alime göre yorumladınız? ’savaşınız’ derken cephede insan öldürmekten mi bahsediliyor?

Bir de bu haberler yalan diyorsunuz da müslüman kardeşlerden olan mursi kızların 9 yaşında evlendirilmesi gibi pek çok sapıkça yasalar çıkarmadı mı? cihat nikahı yapmayacaklarını nereden biliyorsunuz?

Bu verdiğim kaynakta da her iki tarafa göre bu konu haber yapılmış (yani cihat nikahı yok diye kesin bir şey söyleyemeyiz): Tunus'taki 'seks cihadı' iddiaları doğru mu? - BBC Turkce - Haberler
evet cıhadı gayet normal goruyorum yanı esad guclerı veya baska ulkelerdekıler muslumanlara isanlara zulmetsın oldursun katletsın kadınlara kızlara tecavuz etsın cocuklarının acımadan kafasını kessın muslumanlarda oturup beklesın kaderıne razımı olsun İslâm'da barış esastır, savaş meşrû savunma sebebiyle zorunlu kalınca yapılır. Başkaları müslümanların hak ve özgürlüklerine saldırmadıkça kimse ile savaş yapılmaz o ayetlerı ben yorumladamadım oldugu gıbı elımdekı kuranıkerımdekı mealını yazdım ve zaten acıkca neden ve nıcın savısılacagı kuranıkerımde yazıyor (cıhad nıkahı yok dıye kesın bırsey soyleyemecegımze gore selefıler ve vahabılerınde yaptıgınıda kesın olarak soylenemez) ve cıhad farzdır ve ayetlerde oldugu gıbı allah tarafındanda helal kılınmıs hatta muslumanlara yapılan zulumlerde savaslarda muslumanların karsılık vermesı savaşması cıhad yapması allah tarıfından ayetlerle emredılmıstır

Keske savasmak yerine sevgi ile yasamayi emir kabul etsek
Hayat ne kadar guzel olurdu
Dun suriyede 2 bebek soguktan olmus
2 bebegi isitamadilar mi
Neyin savasi bu

Son düzenleme:
evet cıhadı gayet normal goruyorum yanı esad guclerı veya baska ulkelerdekıler muslumanlara isanlara zulmetsın oldursun katletsın kadınlara kızlara tecavuz etsın cocuklarının acımadan kafasını kessın muslumanlarda oturup beklesın kaderıne razımı olsun İslâm'da barış esastır, savaş meşrû savunma sebebiyle zorunlu kalınca yapılır. Başkaları müslümanların hak ve özgürlüklerine saldırmadıkça kimse ile savaş yapılmaz o ayetlerı ben yorumladamadım oldugu gıbı elımdekı kuranıkerımdekı mealını yazdım ve zaten acıkca neden ve nıcın savısılacagı kuranıkerımde yazıyor (cıhad nıkahı yok dıye kesın bırsey soyleyemecegımze gore selefıler ve vahabılerınde yaptıgınıda kesın olarak soylenemez) ve cıhad farzdır ve ayetlerde oldugu gıbı allah tarafındanda helal kılınmıs hatta muslumanlara yapılan zulumlerde savaslarda muslumanların karsılık vermesı savaşması cıhad yapması allah tarıfından ayetlerle emredılmıstır

Ben dine göre yorum yapmayacağım ayetleri okuyanların, çevirilerinin farklı yorumları vardır, bunları yorumlamak alimlerin görevi, savaşı(üstelik nasıl olduğunu kapsamlı bilmeden) meşru göstermek için ayet referansı vermek kimsenin haddi değildir.

Dünyanın her yerinde olduğu gibi medya da kirlidir ölen masum insanların suçlusunu net olarak nerden biliyorsunuz?? Ya propagandaya alet olup zalimlerin ekmeğine yağ sürüyorsanız, bundan korkmuyor musunuz? Çünkü katilin kim olduğunu amacını kesin kanıtlamadan söylediğiniz zandır. Tabi siz zannı da normal görüyorsanız söyleyecek bir şey kalmamıştır. herhalde savunduğunuz cihada gittiniz ki bu kadar masum görüyorsunuz

Cok guzel yazmissin
Bir tokat gibi carpar vicdani olana yazdiklarin
Hele de suna bayildim
Erkekler asker gibi ölur kadinlar katledilir
Malesef bu kadar aci
Bu dunya kadinlarin elinde olsa cok daha guzel bir yer olurdu her zaman bunu bilir bunu soylerim
Ne geliyorsa erkek egemenliginin vicdansizligindan geliyor
Neden islam ulkeleri bu halde
İslam gibi bir dini ne hale cevirdi sozum ona islami ulkeler
Hepsi savas icinde sefalet aclik pislik icinde
Ne faydalari var dunyaya katliamdan baska
Erkeklerin bencilligi bu hale getirdi
4 kadin almaya agizlarinin suyu akti
Dede yasindaki sapiklar gencecik cocuklari es yapmaya bayildi
Kadinlari burka denen sacmLiga kapattilar
Sanki kadin lanetli

No man no cry

Dinimizde 32 farz vardir
Cihat bunlardan biri olmadigi icin farz degildir
Lutfen yanlis bilgi vermeyelim
islamda allahın emrı olan hersey farzdır ve ve dınımızde farz olan bıcok sey var kuranı kerımde yazan bunlar 32 farzda yazmadıgı ıcın farz degıldır demek yanlıs olur

islamda allahın emrı olan hersey farzdır ve ve dınımızde farz olan bıcok sey var kuranı kerımde yazan bunlar 32 farzda yazmadıgı ıcın farz degıldır demek yanlıs olur

Evt farzi kifayeymis cihat
Zaten farkedince sildim
Ben yanlis biliyormusum kusura bakmayin

Yorumları okurken dikkat ettim de herkes Suriye'deki kadın istismarından bahsetmiş... Ya arkadaşlar hadi oradaki durum malum savaş de soy kırım de cihad de( ki Allah'ın dediği cihadla hiç bağdaşmıyor)...
Bunu anlıyorum ama ya Türkiye'deki mülteci kadınlara yapılan istismardan haberiniz var mı? zavallı mülteci kadınlar zavallı mülteci çocuklar söz de sığındıkları ülkede kurtuluş bulacaklardı, ne farkımız kaldı onları bu hale getirenlerden...
Bakışlarınızla aşağıladınız, yardım etmek yerine alışıp topraklarımızı mesken tutmasınlar diye ne ev verdiniz ne de iş....yetmedi çaresiz kalmış kadınları kumalarınız hatta satıp sermaye haline getirdiniz, çocukları utanmadan satın aldınız pardon evlatlık aldınız...içim sızlıyor insanlığımdan utanıyorum...neymiş efendim İslam dini bunu hakketmiş gelişmemiş ilimden bilimden geri kalmış, madem öyle siz geliştiriniz "OKU" diye başlayan bir kutsal kitabınız var, O kitap ki insana insanlığı öğreten...yol gösteren LÜTFEN MÜSLÜMANLIĞI KİTABINIZA UYDURMAYA ÇALIŞMAYIN....açın Kur'an-ı Kerim'i okuyun... bırakın insana verilmesi gereken değeri bütün canlılara değer vermemiz gerektiğini söyler. Dünya genelinde yüz yıllardır uygulanan teorilerle Müslüman soykırımı yapılmaktadır. Biz şöyleyizi böyleyizi bırakalım bu gerçeği görelim. Soykırım şiddetli bir şekilde devam etmekte, üstelik korkunç olan şu ki iç savaş çıkartılıp resmen kardeşi kardeşe vurdurmaktalar.

PS: çok rica ediyorum Allah ve Kur'an yazarken sıradan kelimeler gibi küçük harfle başlamayın, hem savunuyorsunuz hem de böyle önemli bir detayı atlıyorsunuz.

1.si nusayrilik şialığın kollarınındandır yani mut'a onlarda da helal sayılır.
2.si evet cihadı normal görüyorum çünkü orada duran insanları öldüren yok. yani savaş sebebi zaten orada ki müslüman kadınlara tecavüz eden günahsız yavruları öldüren pislikleri öldürmek.
3.sü o ayetler hiç bir alime göre yorumlanmamış çünkü onlar yorum değil mealdir :)) ayrıca savaşınız derken öldürmekten mi bahsediyor diyorsunz da ayet de direk boyunlarına vurun yazıyor. ayet paylaşmak yasakmış paylaşmadım o yuzden. enfal suresi 12.ayet
4.sü haber yalan demedm ben kendi adıma konuşayım haberde o fetvayı veren kişi haram şeyi helal kıldıgı için kafirdir dedim.
5.si erkekler asker gibi ölür kadınlar katledilir yazmıssınız. şayet bir kadın müslüman oldugu için öldürülüyorsa savaşmış bir erkek gibi şehid olur.
6.sı kadınları burka denen saçmalığa kapattılar demişsinz sanki kadın lanetli kelimesini kullanarak. seçim meselesi bu .alimler bu konuda ayrılıga düşmüşler ve kimi alime göre el yüz kapatmak farz değildir kimi alime göre ise farzdır. yani seçim meselesidir. burkanın zorunlu olması tabii ki saçma birşey orası ayrı.
7.si dinimizde sadece 32 tane farz yoktur Allah subhana ve teala'nın emirleri ve peygamber efendimz sav. sözleri de farzdır. yani 32 farzdan çok daha fazlası vardır.

....seçim meselesi bu .alimler bu konuda ayrılıga düşmüşler ve kimi alime göre el yüz kapatmak farz değildir kimi alime göre ise farzdır..............

bir konuda alimler ayrılığa düşebiliyormuş demek ki ,kimi alimlere göre farz olmayıp seçim meselesi olabiliyormuş. cihad için de aynı şeyi söylüyorum ben,sen ise sözlerinde çelişiyorsun.:) Cihad kimi alimlere göre nefisle savaştır. neyin farz olup olmadığını yazarsak bu konu uzar gider. dileyen araştırır öğrenir burada din dersi vermek kimsenin haddi değil vicdan meselesi bu...

Vatanı düşmandan korumak için savaşa gidilir haktır ama medyanın gazıyla teröristlerin oyununa gelmek nasıl bir savaştır? çocuklar öso'nun esirleriymiş haberler de bu bilgiler de geçti. teröristleri desteklemek ne çeşit bir cihattir? Müslüman müslümana kıydırılıyor

diğer bir konuda;
Şiilikte mut’a nikahı evlilikleri kabul edilir. Alevilikte ise mut’a nikahının varlığı kabul edilmez. Genellikle tek eşliliği kabul eder.
ALEVLK | ALEV Web Sitesi | Atatrk | GEREK ALEVLK | HZ AL | BEKTALK

Nusayrilik te Aleviliğin bir kolu olduğu için mut’a nikahı yoktur, kaynaklarda bu bilgi geçiyor ben demiyorum yani :)

Back