• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suriye'de 6 bin kadına tecavüz

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.190
198
Suriye'de en büyük zulmü yine kadınlar çekiyor. Hem Esad'ın askerleri hem de muhaliflerin silahlı gruplarının hedefinde kadınlar yer alıyor.

Şimdiye kadar 6 bin kadın tecavüze uğradı. El Kaide militanları ise kadınlara saatlik nikah kıyarak tecavüz ediyor. Hatırlanacağı gibi bir müftü de Suriye'deki ÖSO askerleri için geçici nikahla tecavüzü helal saymıştı.

TECAVÜZE UĞRAYAN KADINI TOPLUM DA DIŞLIYOR

Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Ağı (EMRHN), çatışmaların başladığı 2011 yılının Mart ayından beri 6000 kadar kadının tecavüze uğradığına işaret ediyor. Örgütün sözcüsü bu kadınların yaşadıkları toplumda kınanıp dışlandıklarını ve sıklıkla evlerini terk etmek zorunda kaldıklarını vurguladı.

Örgütün hazırladığı raporda ayrıca kadınların keskin nişancıların hedefi olduklarına, çoğu zaman çocuklarıyla canlı kalkan olarak kullanıldıklarına dikkat çekildi.

Birleşmiş Milletler verilerine göre Suriye'deki çatışmalarda 100 bini aşkın insanın hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. İki milyondan fazla Suriyeli ise yaşadıkları yerleri terketti.

Son düzenleme:
Şu el kaide denen yaratıklardan tiksiniyorum.
Bunlar müslümansa ben neyim arkadaş..

Son düzenleyen: Moderatör:
Esad'ı Atatürkle aynı kefeye koyan aptallar var, buyurup incelesinler bir.

Geçici nikahla tecavüz.. İnsan değiller bırakın müslümanlığı. Ne denir ki..

Savaşlarda en çok zulmü kadınlar ve çocuklar görür zaten.En başta savunmasız bir insanı hedef almak çok alçakça.Ve bunu yapan sadece Esad'ın adamları değil,ÖSO'cular da yapıyormuş haberde yazana göre.Hatta bunlara onay veren,kadınlara onlarla seks yapma karşılığında cennet vaadeden din adamları var.
'Cennete gitmek için onlarla ilişkiye girin' - Milliyet Haber
Vahhabi mft, Suriyedeki militanlara geici nikah helal ilan etti - RASTHABER
Bu nasıl bir zihniyet aklım almıyor gerçekten.

Şu el kaide denen yaratıklardan tiksiniyorum.
Bunlar müslümansa ben neyim arkadaş..

suriyeliler de el kaideden nefret ediyor,emin olabilirsin.Hatta onları dalgaya alan ve delice eleştiren onlarca face sayfası var araplara ait.
bence kendileri de kendilerinden nefret ediyordur,sevilecek yerleri yok ki adamların.Hesapta islam için savaşıyorlar,oysa müslümanlarda bile islamafobi yaratıyorlar,haberleri yok.
cehenneme odun olasıcalar :47::47:

Savaşlarda en çok zulmü kadınlar ve çocuklar görür zaten.En başta savunmasız bir insanı hedef almak çok alçakça.Ve bunu yapan sadece Esad'ın adamları değil,ÖSO'cular da yapıyormuş haberde yazana göre.Hatta bunlara onay veren,kadınlara onlarla seks yapma karşılığında cennet vaadeden din adamları var.
'Cennete gitmek için onlarla ilişkiye girin' - Milliyet Haber
Vahhabi mft, Suriyedeki militanlara geici nikah helal ilan etti - RASTHABER
Bu nasıl bir zihniyet aklım almıyor gerçekten.

Ürolojik bölgeyle beyin yer değiştirince ortaya bu zihniyet çıkıyor.

[sıze=3]yeri gelir yolunu şaşırmış bir kaplumbağa için fok için seferberlik düzenleyen uluslar arası örgütler bu ölenler müslüman diye dönüp bakmıyorlar bile yazıklar olsun sizin medeniyetinize sizin çağdaşlığınıza . [/sıze]

öncelikle şunu belirtmek isterim iki tarafıda savunmuyorum. Lakin bu dediğiniz nikah türünün adı mut'a nikahıdır ve sünni mezhebine göre kesinlikle zina sayılır yani haramdır. ancak şii yada şia'lara göre helaldir ve yapılmasında hiç bi sakınca yoktur. yani sizin anlayacağınz öso ve el kaide örgütü sünni oldugu için böyle bişeyin söz konusu olacağını sanmıyorum. bildiğiniz üzere şia olan esad'dır o yuzden mut'a nikahına esadı yakıştırırım

öncelikle şunu belirtmek isterim iki tarafıda savunmuyorum. Lakin bu dediğiniz nikah türünün adı mut'a nikahıdır ve sünni mezhebine göre kesinlikle zina sayılır yani haramdır. ancak şii yada şia'lara göre helaldir ve yapılmasında hiç bi sakınca yoktur. yani sizin anlayacağınz öso ve el kaide örgütü sünni oldugu için böyle bişeyin söz konusu olacağını sanmıyorum. bildiğiniz üzere şia olan esad'dır o yuzden mut'a nikahına esadı yakıştırırım

bunların yaptığı cihat nikahıdır mut'a değil. öso ve el kaide sen inanamasanda bu evliliği(!) helal sayarlar üstelik anneleri kardeşleri teyzeleri ile evlenebilecek kadar ileri gitmişlerdir.
'Cihat nikahı'nda son nokta: Kız kardeşle evlilik caiz
mezhepçilik ve bunların yaptıkları (selefiler,vahabiler..) insanlık dışı aşağılıktır!

Öyle biri var mi yok mu bilmiyorum böyle birşey demiş ise Allahın haram kıldığını helal yaptığı için kafirdir ehli sünnet mu'ta ya karşı olduğu halde nasıl annesi bacısi ile cima yapacak hayali bile iğrenç. Şiialar murted olduğu için onların kadınlarına bile el dokunmuyorlar kaldı ki anneleri Kur'an yazıyor kimin ile nikah kıyılr ayrıca bu hoca kim:) böyle bi fetva yi veren kafir olur ya alim değil cahil dir yada münafık tır bi çocuk bile bu fetva yi vermez çünkü bu çirkin bi fetva dir sialarin karalama kampanyasıdır
Cihad meydanın da nice alim var sia larin kadınlarını bile cariye olarak almıyorlar murdet diye fitne olmasın diye kaldıkı cıhat nıkahı boyle bısey yapıldıgına ınanmıyorum yapıyorsada bu tur pıslıklerı esad askerlerı ve hızbullah seytanları yapıyordur allahın naletı bunlerın üstüne olsun ve bunların yaptıkları aşagılıktır...

• $1463200_626913640687750_321064715_n.jpg
Suriyeli çocukların durumu şöyle;
Esed güçleri tarafından keskin nişancılar, kimyasal silahlar ve bombardıman ile 12.500 çocuk öldürüldü. Esed zindanlarındaki çocuk sayısı 9.000. İşkence altında ölen çocuk sayısı 780. son iki yılda okullarına gidemeyen Suriyeli çocuk sayısı 2.000.000. Evleri harap olduğundan evsiz kalan ya da mülteci durumuna düşen çocuk sayısı 5.000.000
Bugün 10 Aralık İnsan Hakları Günü. 20 Kasım ise dünya çocuk günüydü... Bütün vicdanlara hayırlı olsun… Ya Allah cc...

ve cıhadla ılgılı bazı ayetler var yazmak ıstedım suan surıyede ve arakanda fılıstınde neden cıhad yapıldıgı daha ıyı anlasılır onlarda sussa su an musluman ulkerın yaptıgı gıbı muslumanlara destek veren kımse olmuycak. Size ne oluyor ki Allah yolunda ve: "Rabbimiz bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar bize katından bir veli (koruyucu sahib) gönder bize katından bir yardım eden yolla" diyen erkekler kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (4/75)Mü'minlerden özür olmaksızın oturanlar ile Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla cihad edenler eşit değildir Allah mallarıyla ve canlarıyla cihad edenleri oturanlara göre derece olarak üstün kılmıştır. Tümüne güzelliği (cenneti) va'detmiştir; ancak Allah cihad edenleri oturanlara göre büyük bir ecirle üstün kılmıştır. (4/95) İman edenler Allah yolunda savaşırlar; inkar edenler ise tağut yolunda savaşırlar öyleyse şeytanın dostlarıyla savaşın. Hiç şüphesiz şeytanın hileli-düzeni pek zayıftır. (4/76)Ey iman edenler (düşmanlarınıza karşı) tedbirinizi alın da savaşa bölük bölük çıkın ya da topluca çıkın. (4/71)Ey iman edenler, toplu olarak kâfirlerle karşılaştığınız zaman onlara arka çevirmeyin (savaştan kaçmayın). (8/15eslerını aylelerını yakınlarını bırakıp cıhada kosuyorlar muslumanlara yardım etmek ıcın allah emrettıgı ıcın orda uckur derdne dusuceklerınıde hıc sanmıyorum oyle olsa zaten gıtmezler cıhada.. allahın naletı muslumanları katledenlerın kadınlara kızlara tecavuz edenlerın cocukları katledenlerın ustune olsun

Sitede ayet paylaşmak yasak bilgilendireyim de.
Ayrıca Esad'ın askerlerini yerin dibine sokup ÖSO'yu melek ilan etmek de yersiz.İki tarafta da çiğ süt emmişler vardır işte."Aaaa onlar yapmaz" demek zulüme gözünü kapatmak olmuyor mu?

ben sıtede ayet paylaşmanın yasak oldugunu bılmıyodum bılgılendırdıgın ıcın tesekkur ederım

Back