- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.215
- 448
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
suriyedeki savaş başladı başlayalı zaten sınır diye bişey kalmamıştı...girenler çıkanlar.....son reyhanlı olayından sonra tedbir alınmaya başlandı..kapılar kapatıldı.....ne sınır ihlalı...zaten vardı sınır ihlali yenimi fark edildi....
1) suriye sınırı o kadar genişki uçsuz bucaksız ve heryeri engebeli kontrolü oldukça zor bir yer ancak ülkemizin zor durumda olan ve ellerinde yalnızca canları kalmış inanlara sahip çıkması bence gayet insanı . Bundan rahatsız olunmasıdır asıl rahatsız eden vicdanları
Ya nereden alıyorsunuz bu bilgileri hayret ediyorum sınırın olmadığını nasıl söyleyebiliyorsunuz oradaki askerin nöbetinin bir saat bile aksatmadığını çok iyi biliyoruz ancak sınır aşırı uzun olunca kontrolünde bazen aksaklıklar oluyor o kaar . Yapmayın lütfen bizim ülkemiz gelişi güzel bir ülke değil . 4 yanımızda zırh gibi korunuyor lütfen yapmayın.
Savaş şakşakçılığı yapan hanımlarımızın asker oğulları, eşleri, sevgilileri, kardeşleri falan yok galiba ki böyle bir olayı kahramanlık gibi karşılayabiliyorlar. Seçim öncesi bu kadar TESADÜF de olmaz ayrıca değil mi...
Savaş şakşakçılığı yapan hanımlarımızın asker oğulları, eşleri, sevgilileri, kardeşleri falan yok galiba ki böyle bir olayı kahramanlık gibi karşılayabiliyorlar. Seçim öncesi bu kadar TESADÜF de olmaz ayrıca değil mi...
sizlerde gezi şakşakcılığı yaparken ben polis eşi olarak hoş karşılamıyordum size göre hava hoş. uçak gelecek uyarılacak bizde mal mal bakacağız. öyle mi. bi bomba flan atsa yine hükümet suçlarsınız gerekeni yapılmadı diye. tabi kimse savaş istemez. seçimle alakası olmaz daha öncede suriye uçağı düşürüldü seçim flan da yoktu ortada
savaştan yana olanlar gitsin mümkünse, barıştan yana olan değil
politikacılar savaş çıkarır, gayet güvende evlerinde otururlarken, masumlar ölür
Konuyu saptırma arkadaşım, bu konunun Gezi'yle ne alakası var. Ama madem açtın ben katıldığım hiçbir gösteride polise saldıran birin görmedim. Polise de saygım sonsuzdur. Ailemin yarısı polis benim, hep içlerinde oldum. Ama hiçbirinin polis oldukları için insanlığı bıraktığını görmedim taaa ki son on yıla kadar. Bana gelince, benim eşim iki bacağını verdi güneydoğuda bu ülke için. şu an tekerlekli sandalyede. Benim eşim iki bacağını verirken gidip orda burda terör örgütüyle masaya oturan insanların lafıyla bırak oğlumu, kardeşimi askere göndermeyi, kapımdaki köpeği bile göndermem ben. hiçbirine de hakkımı helal etmiyorum. sınırlarımız çok dertlerindeydi de on yıldır kevgire döndü pkk'lılar otobüsle karşılandı neden hiç sesleri çıkmadı. kimse bana gelip de angajman falan demesin. bu olayın olacağı bir hafta öncesinde duyuruldu sosyal medyada. adam resmen iktidar hırsından savaş çıkartacak. dediğim gibi kim ne yapar bilmiyorum ama benim başkasının iktidar hırsına, savaşına gönderilecek köpeğim bile yok. siz feda edebilirsiniz oğullarınızı!!!!
O kadar haklısınız ki yazdıklarınız karşısında diyecek kelime bulamadım.
Poliste bizim askerde bizim savaşın kazananı olmaz.
Allah gazi eşi olarak sizlere sabır versin
Sağol arkadaşım. Ben hiç gocunmadım. Hiçbir zaman keşke gitmeseydi demedim. Vatan bu... Korumak için bacak da verilir, kol da verilir, can da verilir. Bir gün isyan etmek onun da aklından geçmedi benim de, ki tanıştığımızda o gaziydi zaten. Oğlum olsun onu da vatan için feda etmekten çekinmem ben. Ama dediğim gibi 'vatan' için. Başkasının savaşı için değil. Anket sonuçları geldikçe kahramanlığı sığınanlar için değil. Biz milliyetçiliği ayaklar altına aldık deyip de seçim yaklaşınca Türk Bayrağına sarılanlar için değil. İnsan beynine ket vurulamaz. Herkes istediğini düşünür, ben de böyle düşünüyorum. Hep söylüyorum, hep söylemeye devam edicem; Biz hakkımızı helal etmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?