• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürgülü gardrop üstte kalan bosluk

Gonulcelen_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
1.069
611
73
37
Internette arastirdigim kadariyla bi cozum bulamadim birde burada bi fikir alisverisi yapayim dedim.simdi sorun su arkadaslar.evimde 5 tane tatli kediyle yasiyorum.sorunumuz bizim yaramazlarin gardrop tepesindeki boslugu farketmeleriyle basladi.surgulu gardrop ve bi taraftaki kapi digerinin ustunde oldugu icin arada bosluk kaliyor ve bizim yaramazlar hop bu bosluktan iceri dolabin icine.hadi ben varken acip cikariyorum da ben yokken nasil cikicaklar bilmiyorum.zaten kedilerim olmasada surekli dolabin icine toz doluyor buna bi caresi olan varmi ayni seyi yasayan varmi diye merak ettim.biraz uzun oldu ama kusura bakmayin.

Internette arastirdigim kadariyla bi cozum bulamadim birde burada bi fikir alisverisi yapayim dedim.simdi sorun su arkadaslar.evimde 5 tane tatli kediyle yasiyorum.sorunumuz bizim yaramazlarin gardrop tepesindeki boslugu farketmeleriyle basladi.surgulu gardrop ve bi taraftaki kapi digerinin ustunde oldugu icin arada bosluk kaliyor ve bizim yaramazlar hop bu bosluktan iceri dolabin icine.hadi ben varken acip cikariyorum da ben yokken nasil cikicaklar bilmiyorum.zaten kedilerim olmasada surekli dolabin icine toz doluyor buna bi caresi olan varmi ayni seyi yasayan varmi diye merak ettim.biraz uzun oldu ama kusura bakmayin.

Girebiliyolarsa çıkamazlarmı da :) bilemedim.

Gardırobun kapısını biraz Aralık biraksan kendileri çıkamazlar mı acaba

Sanırım kediler daha yavru o yüzden büyük kedi geçecek kadar bir boşluk değildir heralde?
kapaklar birbine o kadar uzaksa o aradan geçerken değdiği kısımlara çift taraflı bant yapıştırın tüyleri değdiği anda koşarak uzaklaşıyorlar bir kaç hafta öyle bırakırsan bir daha denemezler çünkü hep orda o bant varmış gibi kabul ediyorlar :)
Ben koltukları tırmalamasın diye çift taraflı bant kullanmıştım başarılı sonuç aldım :)

Sanırım kediler daha yavru o yüzden büyük kedi geçecek kadar bir boşluk değildir heralde?
kapaklar birbine o kadar uzaksa o aradan geçerken değdiği kısımlara çift taraflı bant yapıştırın tüyleri değdiği anda koşarak uzaklaşıyorlar bir kaç hafta öyle bırakırsan bir daha denemezler çünkü hep orda o bant varmış gibi kabul ediyorlar :)
Ben koltukları tırmalamasın diye çift taraflı bant kullanmıştım başarılı sonuç aldım :)
Mantikli evet bunu bi deneyeyim.aslinda yavruda degilde 2 yasina gelicek nerdeyse biraz siska bi kedi benim minisim.ince uzun diyeyim.tonton olanlar sigmiyor zaten

benımde evımde 2 kedım var ama gardırobun üstüne asla ama asla çıkamazlar .
Ben gözümde canlandıramadım ya nasıl :S
Bi foto atamazmısınız?

Bizimki orda suanda mesela bakin bakalim farkedebilecekmisiniz.

Eklentiler

• 20171229_124735.webp
    20171229_124735.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 156
  • 20171229_124844.webp
    20171229_124844.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 165
Bende salonu kitli bırakıyorum geçende klimanın üstüne zıplamaya çalıştı düştü sipa :KK45:benim dolapta sürgülü ama gözümde canlandiramadim ,kızımın puseti var üst kısımda onun içine yatar ,dolap kapaliysada yıkar ortalığı actirir illaki o kapağı .

Back
X