• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürgülü cam temizliği 😐😐

Hemsirecik

Afkurma🦴
Pro Üye
24 Mart 2019
12.717
57.916
598
Selam askoslarimm, yeni bir yere tasiniyoruz. Zor bela bir ev tuttuk ama aklımda deli sorular var. Evdeki tum camlar surgulu ve daha once hic oyle bir evde oturmadim. Sorun su ki eve bakmaya gittigimizde annemle durup bu camlar nasil temizlenir diye dusunduk ve bir cevap bulamadik. Camlardan ikisinin disinda balkon var fakat diger ikisinde yok, cami acinca arka tarafi diger camin onunde kaliyor ve erisilmesi imkansiz oluyor. Cam kapali iken arkaya girip silmek lazim fakat normal bir insan evladi oraya sığmaz.pencerelerin resmini ekliyorum luften kullanan varsa nasil siliyor anlatsin❤️❤️
Screenshot_20220607-152750_Chrome.webp

Binadaki diğer komşulara ne yaptığını sorun 😂 cidden komedi ama. Teleskopik cam silicilerle olduğu kadar yapacaksın sanırım

Benim mutfak cam'ı böyle maalesef.
Cinnet geliyo bna, silmiyorum daha doğrusu silemiyorum :D hep olduğu kadar alıyorum çoğu yeri kalıyor hiç temizlenmiş gibi oLmuyor. Saçma sapan bişey :işsiz:

Benim mutfak cam'ı böyle maalesef.
Cinnet geliyo bna, silmiyorum daha doğrusu silemiyorum :KK70: hep olduğu kadar alıyorum çoğu yeri kalıyor hiç temizlenmiş gibi oLmuyor. Saçma sapan bişey :işsiz:
Ay ciddenmi ya😐😐 temizlik icin abla tutacaktim ama camlar pis kalacaksa o kadar para vermenin bir anlami olmaz diye dusunmeye basladim suan
Binadaki diğer komşulara ne yaptığını sorun 😂 cidden komedi ama. Teleskopik cam silicilerle olduğu kadar yapacaksın sanırım
Suan aglamam geliyor 😭😭 bu pencereyi yapan adam kör herhalde

aklima şarıl şarıl hortumla yıkamak geldi ama alt komsu kulak çınlatır bu seferde 😂 elin yettiginde uzun sopalara cekpas vr bez takıp silebilirsin oldugu kadar 🤦‍♀️

Ay ciddenmi ya😐😐 temizlik icin abla tutacaktim ama camlar pis kalacaksa o kadar para vermenin bir anlami olmaz diye dusunmeye basladim suan

Suan aglamam geliyor 😭😭 bu pencereyi yapan adam kör herhalde
Ben mıknatısları olanları duymuştum ama hiç alıpta denemedim şahsen, hem calısıyorum hem cocuk var oturupta birde onunla urasamam diye olduğu kadar dedim 1 senedir :D :D

aklima şarıl şarıl hortumla yıkamak geldi ama alt komsu kulak çınlatır bu seferde 😂 elin yettiginde uzun sopalara cekpas vr bez takıp silebilirsin oldugu kadar 🤦‍♀️
Altimda tukkan var🤣🤣🤣 kiz problem o zaten cam kapanmadan silinmiyor🤣🤣🤣
Ben mıknatısları olanları duymuştum ama hiç alıpta denemedim şahsen, hem calısıyorum hem cocuk var oturupta birde onunla urasamam diye olduğu kadar dedim 1 senedir :KK70: :KK70:
Valla bende hic hazetmiyorum cam silmekten ama ilk girerken bari temiz olaydi diyorum🤣

Selam askoslarimm, yeni bir yere tasiniyoruz. Zor bela bir ev tuttuk ama aklımda deli sorular var. Evdeki tum camlar surgulu ve daha once hic oyle bir evde oturmadim. Sorun su ki eve bakmaya gittigimizde annemle durup bu camlar nasil temizlenir diye dusunduk ve bir cevap bulamadik. Camlardan ikisinin disinda balkon var fakat diger ikisinde yok, cami acinca arka tarafi diger camin onunde kaliyor ve erisilmesi imkansiz oluyor. Cam kapali iken arkaya girip silmek lazim fakat normal bir insan evladi oraya sığmaz.pencerelerin resmini ekliyorum luften kullanan varsa nasil siliyor anlatsin❤️❤️
Eki Görüntüle 3087636
Benim mutfak cami da böyle sinir bozucu bir durum elim icine girmiyor o kadar dar alan ki hiçbişey girmiyor oraya

Gerçekten hangi kafayla yapılıyor bilmiyorum. Hadi siz zayıfmışsınız ben bi de kiloluyum asla silemem. 😀 Komşulara sormakta fayda var.

Benim mutfak cami da böyle sinir bozucu bir durum elim icine girmiyor o kadar dar alan ki hiçbişey girmiyor oraya
Buradaki tum pencereler boyle ya, cok sinirim bozuldu🙄🙄
Gerçekten hangi kafayla yapılıyor bilmiyorum. Hadi siz zayıfmışsınız ben bi de kiloluyum asla silemem. 😀 Komşulara sormakta fayda var.
Zayif olmamda ise yaramadiki yine pis kalacak😶 komsulara soracagim bakalim gidince ama sanmıyorum onlarin sildiğini

Buradaki tum pencereler boyle ya, cok sinirim bozuldu🙄🙄

Zayif olmamda ise yaramadiki yine pis kalacak😶 komsulara soracagim bakalim gidince ama sanmıyorum onlarin sildiğini

😀
Hayırlı olsun dememişim direkt konuya dalmışım hayırlı uğurlu olsun eviniz güle güle oturun. 🥰

Back