- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
- Konu Sahibi Butterfly193
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün adetimin 32 .günü ve az önce test yaptım silik bı çizgi var ama bundan bı hafta önce testim negatifti tam emin olamıyorum inanamıyorum daha doğrusu sure lab teslerin yanıltma payı var mıdır
Adetim bazen 30 günde bir oluyor bazen de 32 günde bir oluyor düzenli değil adetim pek fazla bı belirtim de yok açıkçası sadece kasıklarım ağrıyor arasıra yarın da haftasonu acil de bakiyolar miAdetiniz ne kadar gecikti? Test pozitif, kan verin bi
Adetim bazen 30 günde bir oluyor bazen de 32 günde bir oluyor düzenli değil adetim pek fazla bı belirtim de yok açıkçası sadece kasıklarım ağrıyor arasıra yarın da haftasonu acil de bakiyolar mi
Haklısınız saolunAcili bunun için meşgul etmek hoş olmaz, bakmazlar zaten. Pazartesi günü sabahtan gidersiniz kadın doğuma daha detaylı bilgi verir hem
Hemen çıkmaya başladıSilik olarak gördüm bende, hemen çıktı mı yoksa beklediniz mi?
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin fotoğrafta daha silik duruyor normalde fotoğraftan bı tık koyuHayırlı olsun evet var gibi duruyor ama kesin sonuç alabilmek için kan testi vermeniz daha faydalı olacaktır
Adet günlerimiz arasında 1 gün var benimde günüm gecikiyor belirtileriniz nelerdiKanda bhcg 98 çıktı sizce normal mi en son adet tarihim 16 ocakti 33. Gün 98 sizce normal mi
Adet günlerimiz arasında 1 gün var benimde günüm gecikiyor belirtileriniz neler
Kasıklarım çok agriyodu bacaklarıma kadar agriyodu göğüslerimde pek bı değişiklik yok bı kaç damarım belirgin duruyor akıntım da oluyor arasıra öyle pek sık değil bı de 5 6 gün önce de sanırım yerleşme kanaması yaşadım bı kaç damla şeklinde oldu adet bekledim çok şükür gelemdi inşallah sende hamilesindirAdet günlerimiz arasında 1 gün var benimde günüm gecikiyor belirtileriniz nelerdi
Benim kasık ağrım çok fazla oldu birazda bel ağrısı goguslerim çok kaşınıyor ve sertleşmiş durumda akşama kan vermeye gitcem inşallah bende guzel haberler alirimKasıklarım çok agriyodu bacaklarıma kadar agriyodu göğüslerimde pek bı değişiklik yok bı kaç damarım belirgin duruyor akıntım da oluyor arasıra öyle pek sık değil bı de 5 6 gün önce de sanırım yerleşme kanaması yaşadım bı kaç damla şeklinde oldu adet bekledim çok şükür gelemdi inşallah sende hamilesindir
İnşallah bence hamilesinBenim kasık ağrım çok fazla oldu birazda bel ağrısı goguslerim çok kaşınıyor ve sertleşmiş durumda akşama kan vermeye gitcem inşallah bende guzel haberler alirim
İnşallah adet gecikince mi idrarı pozitif gördünüzİnşallah bence hamilesin
Benim adetim düzensiz oluyor son adet tarihinin üzerinde 32 gün geçmiş akşam teste çok silik gördüm emin olmak için ertesi gün akşam yani dün 33. Gün knada da öğrenmiş oldum en geç 32 günde bı oluyorum zatenİnşallah adet gecikince mi idrarı pozitif gördünüz
2 günde bir kan artışını takip et inşallah sağlıkla ilerler bende guzwl haberler alirim umarımBenim adetim düzensiz oluyor son adet tarihinin üzerinde 32 gün geçmiş akşam teste çok silik gördüm emin olmak için ertesi gün akşam yani dün 33. Gün knada da öğrenmiş oldum en geç 32 günde bı oluyorum zaten
İnşallah sende ogrenirsen paylaş bizimle2 günde bir kan artışını takip et inşallah sağlıkla ilerler bende guzwl haberler alirim umarım