Gebeliğe Hazırlık Sürekli yükselip düşen prolaktin!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.571
Puanlar
158
Kızlar ocaktan beri prolaktinle uğrasıyorum ilk ölcüldüğünde 64tü ve ilaca basladım sonra 2 ay kullanıp gittim 1.4e düsmüstü smdi ilacı bırakınca bu ay tekrar ölctürdüm 35e cıkmıs! Buarada ilacla birlikte 2 ay aslanpencesi de icmistim sonra düşünce onu da bıraktım önerileriniz neler?

Kimse yok mu bu durumu yaşayan???

Evet öyle bir hormon bu bi günü bi gününü tutmuyor. Ben de aynısını yaşıyorum.

Evet günde 1 kez içtim. Akşam da hayıt kullandım. 51 den 21 e mi ne düştü 2 ay önce. Tekrar ölçtürmeye korkuyorum. Doktora söyledim sık takip etsek diye en sonuncusu normal çıktı gerek yok bi daha dedi. Zaten stresten çıkan bi hormon. Ben de yapım itibariyle fazla telaşlıyım. Doktor diyor ki asla stres olmayacaksın nasıl olmayayım

Ne yapacağımızı hiç bilmiyorum. Benim baska sıkıntılar da var senim bi tek bu problem mi var

Benim ocakta 64tü 2 ay hem aslanpencesi hem de ilac kullandım 1e düstü nisanda.. ama smdi tekrar zorladım ölcsünler diye 35 cıktı evet tek sorunum bu hsg cekildim ultrasonla rezervime bakıldı esim spermiyogram yaptırdı tüm hormonlarıma bakıldı bi sıkıntım bu

Maşallah canım. Dert etme bi prolaktinden bi şey olmaz inşallah. Sen aslan pençesini hiç bırakma. Ben adet oldum bugün. Tekrar başlayacam ve hiç bırakmayacam bi daha. Takip etmemiz lazım çünkü. En kısa zamanda olumlu sonuç alırsın inşallah düşürünce hormonu

. İnsallah ama hormon düstüğü aylarda da denedik olmadı

Prolaktin ölçtürmek için doktora gidip muayene olmak mı lazım illa kızlar ? Hastaneye labaratuvar bölümüne gidip prolaktin ölçtürmek istiyorum desem bakmazlar mı ?

Prolaktin ölçtürmek için doktora gidip muayene olmak mı lazım illa kızlar ? Hastaneye labaratuvar bölümüne gidip prolaktin ölçtürmek istiyorum desem bakmazlar mı ?
Ben doktordan istedim gerek görmedi. Bende özel bir tip merkezine gidip prolaktin ölçtürmek istiyorum dedim yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…