• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Yorgunluk Hali..

Bir arkadaş daha böyle bir konu açmıştı, bunu konuşmuştuk yine..
Bol su içmek faydalı, hareketli insan daha az yorulduğunu hisseder, hareket azaldıkça iyice miskinleşiyoruz o zaman daha çabuk yoruluyoruz..Spor yapma imkanın varsa spor yapmanı tavsiye ederim.

B vitamini değerlerin nasıl ?

Ayrıca moral bozukluğu, depresyon, içe kapanıklık, mutsuzluk hissi bunlar da insanı yorgunmuş gibi hissetiriyor.. Neşeli insanlar daha hareketliler sanırım benim gözlemlediğim kadarıyla.

Bir arkadaş daha böyle bir konu açmıştı, bunu konuşmuştuk yine..
Bol su içmek faydalı, hareketli insan daha az yorulduğunu hisseder, hareket azaldıkça iyice miskinleşiyoruz o zaman daha çabuk yoruluyoruz..Spor yapma imkanın varsa spor yapmanı tavsiye ederim.

B vitamini değerlerin nasıl ?

Ayrıca moral bozukluğu, depresyon, içe kapanıklık, mutsuzluk hissi bunlar da insanı yorgunmuş gibi hissetiriyor.. Neşeli insanlar daha hareketliler sanırım benim gözlemlediğim kadarıyla.

fitness' a gittiğim dönem bile sesim daha gür çıkıyodu valla şimdi öyle yorgun hissediyorumki konuşurken yoruluyorum bazen mafoldumben haftaya fitness'a başlamayı düşünüyorum bir taşla bikaç taş bayanssulusmile

b vitamini değerlerine nasıl baktırabilirmki?sanırım normal ya kan tahlili yaptıralı çok zaman olmadı sanırım bunlara da bakılıyor

moral bozukluğu hep var canm onu halledebilsem sanıyorum bi sorun da kalmicak ama öyle kolay şeyler değil benneyaptımki

fitness' a gittiğim dönem bile sesim daha gür çıkıyodu valla şimdi öyle yorgun hissediyorumki konuşurken yoruluyorum bazen mafoldumben haftaya fitness'a başlamayı düşünüyorum bir taşla bikaç taş bayanssulusmile

b vitamini değerlerine nasıl baktırabilirmki?sanırım normal ya kan tahlili yaptıralı çok zaman olmadı sanırım bunlara da bakılıyor

moral bozukluğu hep var canm onu halledebilsem sanıyorum bi sorun da kalmicak ama öyle kolay şeyler değil benneyaptımki

canım evet b vitamine kan tahlili ile bakıyorlar..sen söylemeden kendiliğinden bakmışlar mıdır bilemiyorum ki..anlamam pek o değer listesinden..
geçmiş olsun..

8 saatlik deliksiz bir uykuyla kalkmazsam eğer gün boyu miskin oluyorum.

uyku düzenine çok önem vermelisin

ben de aynıı sen gibiyim canım şimdi hatta anneme de okudumm yok senin ki tembellikten diyor bana :) anlatamıyorumm ona da derdimii ama gerçekten kolumu kaldırmak işkence gibi geliyor bazen hiç enerjim olmuyor tahliller benim de normal.. uyku düzenim pek iyi değil bi de sürekli zihnim yorgun benim bu yüzden de olabilir.. sabah güneş doğmadan kalkmak güneşin doğuşuyla kahve içip güne başlamak enerji katıyor zaman zaman bunu deniyorum ama tabii çok nadiren oluyor keşke hep yapabilsem ..geç kalktıysam daha da miskinleşiyorum kahvaltı da yapmadıysam o gün öylee uyuşuk uyuşuk geçiyor :( bi arkadaşım bi hap kullanıyordu adını hatırlamıyorum onu içtiğim zaman sabahları daha dinç uyanıyuorum az uyusam da uykumu alıyorum diyordu eğer doktora gidersen bi sor istersen geçmiş olsun bizim gibilere :)

o kadar uyusukluk varki bende.. yas 20 yirmi beden genc ama ruhum galiba 70lerde.. sürekli yorgn ve halsizimm.. uyusam dursam diye düsünüyorum hep.. üsengeclikte var :( bu durumdan kurtulmak icin spor denedim yüzmeyi, kosmayi, bisiklet sürmeyi vs.. ama hic isime yaramadi..... :(:(:(

galiba tatile ihtiyacm var..

Back