canım sana tek tavsiyem bol su iç bunu bir görev haline getirerek günde mutlaka 2.5 litre su iç aynılarını kendimden biliyorum suyun fonsiyonu çok büyük yıllardır suyu ilacım mış gibi düşünerek bir gün aksatmadan içiyorum bak sende bir dene birşey kaybetmezsin
arkadaşlar hiç enerjim yok.hiçbirşeye vakit ayıramıyorum.bazen arkadaşlarım dışarı çağırdığında halim olmuyor.eğer evde temizlik vs. yaptıysam mutfağa girdiysem falan artk duş almak bile zor geliyo.oturduğum yerde bile yoruluyorum.bazen herşey için tembellik yapmak istiyorum.çok çabuk yoruluyorum uzanmak istiyorum sürekli gün içinde.kan değerlerim herşey normal çıkıyor.herhangi bir rahatsızlığım yok.kilo fazlam var 7/8 kilo kadar onun da etkisi olabilirmi dersiniz.ama öyle kilolu insanlar görüyorum ki koşuşturuyorlar yorulmadan.beni en ufak şey yoruyor.enerjisi çok,herşeye yetişen insanlara imrenerek bakıyorum.ne yapmak lazım acaba
anemi de yorgunluk, halsizlik yapar. bir neden de bu olabilir mi acaba?
hep böyle miydin yani yapı olarak çok aktif hareketli olmaz kimi insanlar? yoksa zamanla mı böyle oldu?
psikolojik oldugunu düşünüyorum eger yapısal değilse..depresyon olabilir..
evt hemen hemen kendimi bildim bileli böyleyim,beni de huylandıran bu.mafoldumben
Yaa biz seninle kardeş filan olabilir miyiz acaba kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana ben de aynı senin gibiyim. Sağlıkla ilgili bir sorunumuz olduğunu sanmıyorum. Ama bazı insanların yaşam enerjileri düşük oluyor herhalde. Bazen annemin hatta ananemin arkadaşlarına bakıyorum da ruhen benden çok daha gençler. Sen bir çare bulursan bana da haber ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?