arkadaşlar hiç enerjim yok.hiçbirşeye vakit ayıramıyorum.bazen arkadaşlarım dışarı çağırdığında halim olmuyor.eğer evde temizlik vs. yaptıysam mutfağa girdiysem falan artk duş almak bile zor geliyo.oturduğum yerde bile yoruluyorum.bazen herşey için tembellik yapmak istiyorum.çok çabuk yoruluyorum uzanmak istiyorum sürekli gün içinde.kan değerlerim herşey normal çıkıyor.herhangi bir rahatsızlığım yok.kilo fazlam var 7/8 kilo kadar onun da etkisi olabilirmi dersiniz.ama öyle kilolu insanlar görüyorum ki koşuşturuyorlar yorulmadan.beni en ufak şey yoruyor.enerjisi çok,herşeye yetişen insanlara imrenerek bakıyorum.ne yapmak lazım acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürekli Yorgunluk Hali..
- Konu Sahibi ayel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sanırım çalışmıyorsunuz.Hayatınızda ev ve temizlik dışında gelişen ve değişen başka olaylar yoksa psikolojik olarak beyininiz fiziksel anlamda sizi kısıtlıyor olabilir.Çünkü hareket etmek kendiniz ve başkaları için bişeyler yapma isteği bilinç altınızda körelmiş olabilir.Bu durumda sizin çabuk yorulmanız daha doğrusu çabuk yorulduğunuzu zannetmenize sebep verir.Bence arkadaşlarınız dışarı çağırdıklarında kendinizi zorlayarakda olsa dışarı atın hareket edin yürüyüş yapıp temiz hava alın bol oksijen beyninizi çalıştırır oksijensiz beyin uykulu ve yorgun olur.Evde ne kadar hareket ederseniz edin asla dışarı çıkıp yürüyüş yapmanın yerine geçmez.
aynı şeyi bende yaşadım,kriz nedeniyle işten çıkarıldığımda yaklaşık 9-10 ay işsiz kaldım ve bu süreçte elim ayağım kalkmıyordu bi türlü,o kadar bitkin hissediyordum ki kendimi..
Ama şimdi daha da iyiyim yine yorgunluk hissim oluyo ama iş güç diyorum...
umarım en yakın zamanda size uygun bir iş bulursunuz..
Ama şimdi daha da iyiyim yine yorgunluk hissim oluyo ama iş güç diyorum...
umarım en yakın zamanda size uygun bir iş bulursunuz..
canım sana tek tavsiyem bol su iç bunu bir görev haline getirerek günde mutlaka 2.5 litre su iç aynılarını kendimden biliyorum suyun fonsiyonu çok büyük yıllardır suyu ilacım mış gibi düşünerek bir gün aksatmadan içiyorum bak sende bir dene birşey kaybetmezsin
su çok içiyorum çok susuyorum zaten içim yanıyo resmen
arkadaşlar hiç enerjim yok.hiçbirşeye vakit ayıramıyorum.bazen arkadaşlarım dışarı çağırdığında halim olmuyor.eğer evde temizlik vs. yaptıysam mutfağa girdiysem falan artk duş almak bile zor geliyo.oturduğum yerde bile yoruluyorum.bazen herşey için tembellik yapmak istiyorum.çok çabuk yoruluyorum uzanmak istiyorum sürekli gün içinde.kan değerlerim herşey normal çıkıyor.herhangi bir rahatsızlığım yok.kilo fazlam var 7/8 kilo kadar onun da etkisi olabilirmi dersiniz.ama öyle kilolu insanlar görüyorum ki koşuşturuyorlar yorulmadan.beni en ufak şey yoruyor.enerjisi çok,herşeye yetişen insanlara imrenerek bakıyorum.ne yapmak lazım acaba
canım sana tek tavsiyem bol su iç bunu bir görev haline getirerek günde mutlaka 2.5 litre su iç aynılarını kendimden biliyorum suyun fonsiyonu çok büyük yıllardır suyu ilacım mış gibi düşünerek bir gün aksatmadan içiyorum bak sende bir dene birşey kaybetmezsin
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
canm hormonlara da bakldı,prolaktin hormonu yükseliği var sadece bu da adet düzensizliğine falan neden oluyo aslında ama bende o da yok,hatta stres hormonu diyolar buna.bilmiyorum troidim tansiyon vs. herşey normal ama yorgunum elim kolum kalkmıyor annem de tembellik ettiğimi düşünüyor oysaki yataktan yorgun kalkıyorum.
- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
anemi de yorgunluk, halsizlik yapar. bir neden de bu olabilir mi acaba?
kan değerlerim normal.bunu başta yazmıştım
hep böyle miydin yani yapı olarak çok aktif hareketli olmaz kimi insanlar? yoksa zamanla mı böyle oldu?
psikolojik oldugunu düşünüyorum eger yapısal değilse..depresyon olabilir..
evt hemen hemen kendimi bildim bileli böyleyim,beni de huylandıran bu.mafoldumben
evt hemen hemen kendimi bildim bileli böyleyim,beni de huylandıran bu.mafoldumben
ozaman bu senin yapın..kimi insanlar daha hareketlidir kimileri de ağırdır birgüne çok şeyi sığdıramaz ben de öyleyim :) kan degerlerin normal olduguna göre kansızlık da değil..vitamin kullanmıyorsan vitamine almaya basla belki faydası olur..uyku düzenin bozuksa da halsizlik olabilir..gece geç saatlere kadar oturuyosan falan?
Yaa biz seninle kardeş filan olabilir miyiz acaba kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana ben de aynı senin gibiyim. Sağlıkla ilgili bir sorunumuz olduğunu sanmıyorum. Ama bazı insanların yaşam enerjileri düşük oluyor herhalde. Bazen annemin hatta ananemin arkadaşlarına bakıyorum da ruhen benden çok daha gençler. Sen bir çare bulursan bana da haber ver :)
Yaa biz seninle kardeş filan olabilir miyiz acaba kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana ben de aynı senin gibiyim. Sağlıkla ilgili bir sorunumuz olduğunu sanmıyorum. Ama bazı insanların yaşam enerjileri düşük oluyor herhalde. Bazen annemin hatta ananemin arkadaşlarına bakıyorum da ruhen benden çok daha gençler. Sen bir çare bulursan bana da haber ver :)
sevindim valla kendim gibi birisini bulduğumaa.
yaşıtlarıma bakıyorum,hiç öyle değiller ben şimdiden çökmüş gibiyim ayaklarımı sürüyerek yürümeye başladım :teytey: bir de yaşımı göstermiyorum da beni 18 20 sananlar oluyo e bu yaşta insan bu kadar sakin yada durgun yada pasif olabilirmi diye şaşırıp kalıyolar tabi :gitme: