Surekli yere uzanan bebek

Salon Kadini

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
8.516
23.473
14 aylik bir kizim var.

7 Aylikken emeklediginden beri surekli yuzustu yere uzaniyor, son 1-2 aydir yere uzanma olayini siklastirdi, 10 adim emekleyip yere uzanıyor, 10 dk ayakta masaya vs tutunup ayakta durup yine yere uzaniyor. (Sanki kafasi sebebiyle yoruluyor ya da kendini serinletiyor gibi)

Bebegim 20 gunlukten beri hizli bas buyumesi sebebiyle noroloji takipli, ilk randevusunda bu durumu söyleyeceğim, daha önce cok sık yaptigi birsey olmadigi icin onemsemedim, bazi yerlerde kendini regule ettigini okudum ama bu kadar sık regulasyona ihtiyac duyar mi? Duyarsa niye duyuyor dert edinmeye basladim.

Bu durumu yasayan var mi? 2 hafta sonra noroloji randevumuz var, randevuyu one cekmeliyim gibi dusunmeye basladim.

Canım benim

Önemli bir durum yoktur inşallah.

Ben olsam randevu tarihini öne çekerim,bir gösterirsen için rahat eder.

Hemen one cektim zaten Laale Laale 'm, ama hani benzerini yasayip aman cok dogal birsey diyecek biri cikar diye buraya da sorayım dedim.
Ya gün içinde olurmuydu bilmem ama benm kardeşim uyurken çok betona yatarmiş sürekli yataktan inip orada yatarmis serin diye ama ne kadar alaka ve benzer bilemiyorum

Ya gün içinde olurmuydu bilmem ama benm kardeşim uyurken çok betona yatarmiş sürekli yataktan inip orada yatarmis serin diye ama ne kadar alaka ve benzer bilemiyorum
Gece uykusundan kalkıp mi yapiyormus? Gece uykusunda yapmiyor benim kiz, gun icinde mesela emekliyor emekliyor yuzustu uzaniyor, sonra biraz daha emekleyip yine uzaniyor, ya da oyun oynarken gecip uzaniyor öyle, bazen uyuyor mesela boyle yapip ama bu nadiren oluyor.

Gece uykusundan kalkıp mi yapiyormus? Gece uykusunda yapmiyor benim kiz, gun icinde mesela emekliyor emekliyor yuzustu uzaniyor, sonra biraz daha emekleyip yine uzaniyor, ya da oyun oynarken gecip uzaniyor öyle, bazen uyuyor mesela boyle yapip ama bu nadiren oluyor.
Genelde uyuduğu zamanlar benm yigenlerimde de soğuğu seviyorlar yere yatıyor bikac kez ayağıma çarptı gece geve baktim yerde çocuk büyük yani:)) ama bence yoruluyordur benm oğlum mesela emeklerken çok dinlenirdi öyle tombişti biraz ozamanda öyle birşey de olabilir tabi biz zaten doğduğunda herseyine baktirmistik bı sorun yoktu yani inşallah birşeyi yoktur

Genelde uyuduğu zamanlar benm yigenlerimde de soğuğu seviyorlar yere yatıyor bikac kez ayağıma çarptı gece geve baktim yerde çocuk büyük yani:)) ama bence yoruluyordur benm oğlum mesela emeklerken çok dinlenirdi öyle tombişti biraz ozamanda öyle birşey de olabilir tabi
Benim kiz tombis degil 🙃 yoruluyor gibi geliyor bana da aslında ama yorulacak bir etkinligi de pek yok, rutin 14 aylik bebek hayati iste, evde emeklemek, yurume calismasi yapmak, parka gitmek disinda fiziki aktivitesi de yok sipanin.

Benim kiz tombis degil 🙃 yoruluyor gibi geliyor bana da aslında ama yorulacak bir etkinligi de pek yok, rutin 14 aylik bebek hayati iste, evde emeklemek, yurume calismasi yapmak, parka gitmek disinda fiziki aktivitesi de yok sipanin.
Önceden öyleydi smdi artık benmkilerde öyle değil bizimde öyle 15 aylık olacağız ama bana sorun var gibi gelmedi ama bilemem tabiki benm oğlum sürekli diz üstü emeklemez o yüzden poposunun üstünde gider bazen de rahatına düşkün biraz tutunup yuruyor ediyor ama bizde yurumuyoruz hala kızım aksine nefes nefese nerde hareket orada bereket kuduruyor anca :))

X