Sürekli yemek!!! Yardım lütfen!!

Sisko_sisko

.....
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
36
10
88
İzmir
Arkadaşlar sürekli yemek yiyorum ağzım hiç boş durmuyor gün içerisinde hiçbir rahatsızlık duymadan tıkınıyorum ve sadece bu şekilde mutluyum. Aynı zamanda anksiyete ve panikatak tedavisi görüyorum. Durmadan yiyorum başkası olsa of şiştim patlıycam diye dolanır bende hiç şikayet yok aynaya baktığımda anlıyorum kötüye gittiğimi bana bir yol gösterin lütfen bu yeme içmeyi nasıl keserim yardım lütfen.!!

Yeme içmeyi zevk için değilde ihtiyaç olduğunu anladığınız zaman kesebilirsiniz ancak. Kendinize başka uğraşlar bulun kitap okuyun, spora gidin, yürüyüş yapın. Birde inanın kendinizi tutup uzun süre çok az yediğiniz zaman mideniz çok çabuk küçülecektir sonra istesenizde yiyemezsiniz zaten.

Boş duran biride değilim aslında ama "ya bunuda yemeyim sonra yerim içerim" demiyorum bir boşvermişlik var atamadığım şuan yazarken bile dolaptakileri gözden geçiriyorum ne olcak benim sonum

Kullandığın ilaçlar yüzünden olabilir.Doktoruna bir danış istersen.
Zira bende 3 hafta süren yeme-içme krizimden bugün çıktım.
Darısı başına :)

Kullandığınız ilaçlar yüzündendir ben 60 kilodan 92 kiloya çıktım.açlık hissi veriyor kullandığım ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…