• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Uyanma

saresmomy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
11
1
1
30
Bebeğim 4,5 aylık. Bu zamana kadar geceleri 1-2 kez uyanırdı fakat 1 haftadır neredeyse saat başı uyanıyor, uykuya dalamıyor, derin uykuya çok zor geçiyor. Bu normal bir durum mu? Diş çıkarma süreci ile mi bağlantılı? Yaşayan annelerimin tecrübelerinden faydalanmak isterim. Bu durumda ne yaptınız?

Bebeğim 4,5 aylık. Bu zamana kadar geceleri 1-2 kez uyanırdı fakat 1 haftadır neredeyse saat başı uyanıyor, uykuya dalamıyor, derin uykuya çok zor geçiyor. Bu normal bir durum mu? Diş çıkarma süreci ile mi bağlantılı? Yaşayan annelerimin tecrübelerinden faydalanmak isterim. Bu durumda ne yaptınız?
Atak dönemi malesef 😔 5 aylık olana kadar beni bitirdi benimki. Şimdi de gece sürekli uyanıyor ama tekrar uyuyo şükür

Eh işte en azından sabaha kadar ayakta tutmuyor. Emziriyorum uyuyo tekrar. 4 Ay atağı çok zor bence. Meme reddi uyku reddi başlıyor. Sadece sabır diyorum illaki geçiyor merak etmeyin düzene giriyor
Gerçekten çok zormuş. Memeyi emerken sürekli bırakıp etrafı izlemek istiyor. Ne tamamen bırakıyor ne de düzenli emiyor, bi değişik. Sabretmekten başka çarem yok🥺

Back