- 24 Mart 2024
- 15
- 5
- 33
-
- Konu Sahibi orkidee123
Merhaba doktora gittiniz mi ?Ben de kendimden bundan şüpheleniyorum giris kısmında sağ altta sivilcemsi bir sey var doktora gösteecegim ama olabilir mi
Yok 13'une bulabildimMerhaba doktora gittiniz mi ?
Benımde aynı sekılde var merak ettım acaba bartholin olabilir mi
Merhaba , keseyi boşalttınız mı nasıl oldu ? Anestezi ile mi oluyor bu işlemler ? Ben de yıllardır var ama ağrısı yok sıkıntısı yok ama dudak görüntümü çirkin yapmış. Oturunca top gibi bastırınca oynuyor :) Tabsiyeniz nedir. Ben orda kalmasın diye boşalttırayım mı nasıl oluyorYok 13'une bulabildim
Nasıl boşalttırıyorsunuz ? Acılı mı ? Lokalle mi oluyorEvleneli bir yıl oldu 2-3 ayda bir Bartholin apsesi oluyor sürekli boşalttırıyorum en son kendim patlattım 2 ay önce şimdi yine tekrarladı benim kadar sık yaşayan var mı ben neyi yanlış yapıyorum
Ben de yokmusMerhaba , keseyi boşalttınız mı nasıl oldu ? Anestezi ile mi oluyor bu işlemler ? Ben de yıllardır var ama ağrısı yok sıkıntısı yok ama dudak görüntümü çirkin yapmış. Oturunca top gibi bastırınca oynuyor :) Tabsiyeniz nedir. Ben orda kalmasın diye boşalttırayım mı nasıl oluyor
Kendin nasıl patlattınEvleneli bir yıl oldu 2-3 ayda bir Bartholin apsesi oluyor sürekli boşalttırıyorum en son kendim patlattım 2 ay önce şimdi yine tekrarladı benim kadar sık yaşayan var mı ben neyi yanlış yapıyorum
Malesef ben iyi bir sonuca ulaşamıyorum som taraftan küçük bir operasyon oldum 1 ay önce şimdi sağ tarafımda acı başladı kafayı yememe ramak kaldıBende aynı durumdayım sonuç ne oldu acaba ;(
İyice şiştikten sonra aynada açıp bakıyorum şişin üzerinde beyaz uç veriyo orası sivilce gibi oraya iğneyi dokunduruyorum sonra deli gibi boşaltıyorum sıka sıkaKendin nasıl patlattın
Çok acılı oluyor drlar boşaltırsa kesi atıyorlar bistüri ile canlı canlı hissederek ortalığı yıkıyorum geneldeNasıl boşalttırıyorsunuz ? Acılı mı ? Lokalle mi oluyor
Çok acılı oluyor drlar boşaltırsa kesi atıyorlar bistüri ile canlı canlı hissederek ortalığıNasıl boşalttırıyorsunuz ? Acılı mı ? Lokalle mi oluyor
Malesef çok kötü psikoloji falan kalmıyor gerçekten her an tekrarlayacak mı diye cinsel hayat falan zaten tamamen olumsuz etkileniyorZor bir durum malesef keşke tedavisi olsa ama yok ve bir kez bile yaşadıysan artık eskisi gibi olamiyorsun
Ay o nasıl bir şey öyleMarsupializasyon yapti güya orda kocaman açıklık var normal diyen doktorlar vardı ama normal falan degilmis