merhaba arkadaşlar eşimle artık olur olmaz herşeyde tartışmaya başladık.şimdide kafam bulanık yine tartıştık.sorun hep benden kaynaklanıyor aslında.eşim 1 ay sonra askere gidecek.ama herşey okadar ağır gelmeye başladı ki hiçbirşeyi kaldıramıyorum.ev ve iş çok ağır geliyor.bana yardım etmeyi de kesti herşeyi bana bırakıyor ve kendimize vakit ayıramıyoruz.hafta sonları da sanki hiçkimse bizi yalnız bırakmak istemiyor gibi hep bize geliyorlar.anlayacağınız okadar bitkin düştük ki yatakta bile birlikte olamıyoruz.acaba bana eskisi gibi değer vermiyormu diye düşünmeden edemiyorum.bugün tatil eşim evde kalacak bende bayramı kutladıktan sonra gelecektim.ona dedim ki ben gelmeden biraz evi toparlasan.ben geldiğimde evle uğraşıyordu ama ben gelince yine işler hep bana kaldı ve çok sinirlerim bozuldu.o mesaili çalıştığı için haftanın 4 günü evde ama hep yapacak başka işler buluyor.ben işten gelince yine ben yapıyorum.eskiden ben çalışmazken bile daha anlayışlıydı.evde sıkılıyorsun aynı işleri yapmaktan diye yardım ederdi.ama şimdi böyle.benim durumuma düşen var mı aranızda.siz olsanız ne yapardınız ya da.ne olur bir akıl verin.(sorun onun iş yapmamasından ziyade birlikte olabilmemiz için zaman yaratmaya çalışmamasıydı)
Son düzenleme: